Talvinen siirtolapuutarha

Tervetuloa pienelle kuvakierrokselle talviseen Nekalan siirtolapuutarhaan! Siirtolapuutarha-alueet ovat varsin viehättäviä myös talviaikaan. Tunnelma  alueella on rauhallinen, näin kevättalvella jo hieman odottavakin. Pienet mökit kaikissa väreissään pääsevät ihan eri tavalla esille puiden ja pensaiden ollessa lehdettöminä. Omaa palstaakin katsoo hieman eri silmin talvella. “Tuohon sopisi jokin kiva patsas. Omenapuun muotoilua täytyy jatkaa taas keväällä. Pitäisiköhän linnunpönttöä siirtää?”

Tässä on mielestäni kauniisti hoidettu omenapuu. Vadelmapensaillakin on kunnon tuet.
Talvella näkee monta juttua, jotka saattavat kesällä piiloutua vehreyden taakse. Ihana sininen ovi!
Sinikkatietä on tullut kuljettua moneen kertaan. Yleensä auringonpaisteessa tai kesäsateessa. Tällä kertaa mentiin umpihangessa.
Mökkitien keltamullan värinen mökki ilahduttaa joka kerta, talvellakin.
Vieri vieressä, kevättä odottaen!
Siellä se on, kahden punaisen kainalossa!
Toivottavasti köynnöshortensiat selviävät ensimmäisestä talvestaan ja jaksavat myöhemmin täyttää vielä tyhjät köynnössäleiköt.
Varjopuutarha ei olekaan kovin varjoinen talvella.
On se ihana!
Leijuva kastelukannukin oli vielä tallessa.

  Mukavaa loppuviikkoa!

6 vastausta artikkeliin “Talvinen siirtolapuutarha”

  1. Arvaappas Minna ilahduinko kun minun nuorta omenapuuta oli rusakot “muotoilleet”. Hyvä, ettei itku tullut. Suojaverkoista ei ollut apua kun lunta oli tullut niin paljon, että ylsivät oksiin saakka. Ihanan näköinen tuo teidän mökki!

    1. Voi itku! Toivottavasti puu selviää parturoinnista. Edellisessä puutarhassamme pitkäkorvat napsivat pensasmustikan, kirsikan ja jopa ruusut. Onneksi ei sentään tarvitse suojata kasveja peuroilta ja hirviltä. Niille kuulemma maistuu monenlaiset kasvit ja suojaus on tosi vaikeaa.

  2. Täällä on kaikkea ihanaa! Lueskelin monta juttua peräkkäin ja tämä varsinkin oli huippuihana. Söpöjä mökkejä 🙂 Kuin sadusta.

Kommenttisi piristävät päivääni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here