Tampereen varastomyymälä

Puutarhurin Majalla on yhteinen varstomyymälä Kasvikupla verkkokaupan kanssa. Myymälä sijaitsee Tampereella Ruskon teollisuusalueella osoitteessa Etuhaankatu 5 A 2.

Myymälä on täynnä ihania tuotteita itselle ja lahjaksi. Puutarhurin Majan valikoiman lisäksi löydät Kasvikuplan valikoimasta kivoja tuotteita viherkasvien ystäville. Aitoja kasveja meillä ei ole myynnissä, mutta paljon muuta mukavaa löytyy.

Myymälän valikoima elää koko ajan ja poikkeaa hieman Puutarhurin Majan verkkokaupan valikoimasta. Jos tulet katsomaan jotain tiettyä tuotetta verkkokaupan valikoimasta, varmista myymälän saatavuus etukäteen. Verkkokauppatilauksia ei voi ainakaan toistaiseksi noutaa myymälältä, verkkokauppamme varasto sijaitsee eri osoitteessa.

avajaisjuhlat!

Tervetuloa Kasvikuplan ja Puutarhurin Majan varastomyymälän avajaisjuhliin Tampereen Ruskoon!
 
Mukana avajaisjuhlissa:

💛 Hulluna-blogin Hanna – Myynnissä viherkasveja ja mullatonta kasvupohjaa viherkasveille

💛 Mimmifelting – Kokeile neulahuovutusta. Myynnissä tarvikkeita

💛 Blokgarden – Tutustu kaupunkiviljelylaatikkoon (paikalla perjantaina klo 12, viljelylaatikko esillä koko tapahtuman ajan)

💛 Millefolia – Monipuolinen puutarhuriyritys, myynnissä Huonekasvibiologiaa-kirja (paikalla lauantaina)
 
Avajaisia juhlitaan:
Perjantai 12.4.2024 12-18
Lauantai 13.4.2024 10-15
 

TERVETULOA!

Tervetuloa varastomyymälälle!

Myymälällä sinua palvelevat Puutarhurin Majan Minna ja/tai Kasvikuplan Sari. Meillä saat henkilökohtaista palvelua, mutta halutessasi voit tutustua tuotteisiin ja valikoimaan myös rauhassa.

aukioloajat

Avoinna:
Tiistai  10-16
Keskiviikko 12-18
Torstai 10-16

Sekä sopimuksen mukaan myös muulloin. Jos et pääse aukioloaikojen puitteissa, laita viestiä minna@puutarhurinmaja ja sovitaan sinulle sopiva aika.

Poikkeavat aukioloajat:
Juhlimme avajaisia ja olemme avoinna myös:
12.4.2024 Perjantai  12-18
13.4.2024 Lauantai  10-15

1.5.2024 Keskiviikko (Vappu) SULJETTU
9.5.2024 Torstai (Helatorstai) SULJETTU

sijainti

Varastomyymälän osoite:
Etuhaankatu 5 A 2
33720 TAMPERE

Varstomyymälä sijaitsee Tampereella Ruskon pienteollisuusalueella. Lähellä on mm. Munkkimiesten kahvila.

Käänny Kauhakorvenkadulta Munkkimiesten / Soini Car Partsin puoleiselle Niittyhaankadulle (HUOM! Niittyhaankatu on hieman hämäävästi molemmin puolin Kauhakorvenkatua). Etuhaankatu on heti ensimmäinen katu vasemmalla. Jatka kadun päähän. Varastomyymälän vaaleanharmaa halli löytyy Etuhaankadun päästä vasemmalta. Hallin seinässä on Kasvikuplan ja Puutarhurin Majan kyltit. 

Paikanpäälle pääsee myös linja-autolla. Linjan 19 pysäkki (3935 Niittyhaankatu) on noin 200 metrin päässä myymälästä.

esteettömyys

Myymälään on esteetön pääsy.

Hallissa on iso nosto-ovi, jossa on käyntiovi. Käyntiovessa on iso kynnys. Nosto-oven saa kuitenkin kokonaan auki, jolloin sisään pääsee esteettömästi ilman kynnystä esimerkiksi pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa. Soita ovikelloa tai sovi tulostasi etukäteen niin avaamme sinulle nosto-oven.

HUOM! Myymälän käytävät ovat paikoin kapeat ja jotkin tuotteet ovat esillä melko korkealla. Autamme mielellämme ja tuomme tarvittaessa sinulle tuotteita lähempään tarkasteluun.