Tampereen varastopuoti

Tervetuloa ostoksille Puutarhurin Majan varastopuotiin Tampereen Hervantaan! Puodista löytyy koko verkkokaupan valikoiman lisäksi myös muita kausittain vaihtuvia tuotteita sekä löytöhyllystä poistuvia tuotteita ja II-laatuja.

Puodista löytyy kaikkea ihanaa kotiin ja puutarhaan. Valikoimassa kukka-, kasvi ja eläinaiheisia tuotteita sekä Frenchic kalkkimaalit. Meiltä löydät myös ihanat lahjat itselle ja muille tärkeille

Nähdään!

Minna

Aukioloajat

Avoinna:
KESKIVIIKKO 12-18
TORSTAI 12-18

Varastopuoti on auki joustavasti myös muulloin sopimuksen mukaan. Voit varata sinulle sopivan ajan: minna@puutarhurinmaja.fi.

 

Tervetuloa!

sijainti

Täältä löydät meidät!

Puutarhurin Majan varastopuoti sijaitsee Tampereella Hervannan pienteollisuusalueella. Puodin edessä on hyvin ilmaista parkkitilaa.

Osoite:
Hepolamminkatu 36 C 2
33720 TAMPERE

Ajo-ohje:
Käänny Hepolamminkadulta oikealle Tavaratalo Sauli Cityn kohdalta. Suoran päässä oikealla on beige pitkä ja matala rakennus, josta löydät Puutarhurin Majan puodin heti ravintola Hyrysysyn vierestä.

FRENCHIC KALKKIMAALIT

Frenchic kalkkimaalit

Puutarhurin Majan puodista saat nyt ekologiset ja monikäyttöiset Frenchic kalkkimaalit ja maalaustarvikkeet. Meillä on kunnia olla Tampereen ensimmäinen virallinen Frenchic Furniture Paint® jälleenmyyjä.

Olen itsekin ihastunut Frenchic kalkkimaaleihin ja aivan erityisen tykästynyt olen Al Fresco sarjan puutarhaan sopiviin säänkestäviin maaleihin. Sitä voi käyttää turvallisesti myös sisällä kovalle kulutukselle joutuville pinnoille. Ei siis ihan mikä tahansa kalkkimaali!

Puodilta löytyy aina Frenchic Paint® testipurkkeja, joten pääset myös itse kokeilemaan ja ihastumaan maaleihin.

HYVä tietää

  • Meillä voit maksaa käteisellä ja kaikilla yleisimmillä korteilla.
  • Toimitilamme sijaitsevat katutasossa, joten sisälle pääsee myös pyörätuolilla ja lastenvaunujen / rattaiden  kanssa. Puodin käytävät ovat aika kapeat.
  •  Varastopuoti sijaitsee noin 1,6 km Hervannan keskustasta, joten meille on helppo tulla myös kävellen, pyörällä tai linja-autolla.
  • Voit noutaa varastopuodilta kätevästi myös verkkokaupan ostokset.
  • Ostoksille voi tulla etukäteen sopien myös puodin aukioloaikojen ulkopuolella.
  • Myös ryhmät ovat tervetulleita!