Tampereen varastopuoti

Tervetuloa ostoksille Puutarhurin Majan varastopuotiin Tampereen Hervantaan! Puodista löytyy koko verkkokaupan valikoiman lisäksi myös muita kausittain vaihtuvia tuotteita sekä löytöpöydästä poistoja, mallikappaleita  ja II-laatuja.

Puodista löytyy mm. Frenchic kalkkimaalit, Saaren Taika luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivoustuotteita, Sköna Tingin kasvitauluja ja julisteita, puutarhatarvikkeita ja -koristeita sekä eläinaiheisia tuotteita. Meiltä löydät myös ihanat lahjat itselle ja muille tärkeille.

Nähdään!

Minna

Aukioloajat

Puodin ovet ovat avoinna:

Keskiviikkoisin 13-18
Sunnuntaisin    12-16

 

Etukäteen sopimalla voit tulla ostoksille tai noutaa verkkokauppaostoksesi myös muulloin sinulle sopivana ajankohtana. Laita viestiä sähköpostitse minna@puutarhurinmaja.fi, yhteydenottolomakkeella tai Facebookissa.

Tervetuloa!

sijainti

Täältä löydät meidät!

Puutarhurin Majan varastopuoti sijaitsee Tampereella Hervannan teollisuusalueella. Puodin edessä on hyvin parkkitilaa.

Osoite:
Hepolamminkatu 36 C 2
33720 TAMPERE

Ajo-ohje:
Käänny Hepolamminkadulta oikealle Tavaratalo Sauli Cityn kohdalta. Suoran päässä oikealla on beige pitkä ja matala rakennus, josta löydät Puutarhurin Majan puodin heti ravintola Hyrysysyn vierestä.

 

KUKKASIPULIT

Kukkasipulit saapuivat!

 

Kaikki loput kukkasipulit nyt -50 % alennuksella! Laukkoja, helmililjoja, narsisseja, tulppaaneja, kirjopikarililjoja ja balkaninvuokkoja! Jokaiseen lajitelmaan on valittu erilaisia kauniisti yhteensopivia sipulikukkia. Mikä lajitelma sopisi sinun puutarhasi tunnelmaan? Voit halutessasi tilata kukkasipulit verkkokaupastamme ja noutaa ne varastopuodilta puotipäivinä tai muuna haluamanasi ajankohtana. Laita tällöin toimitustavaksi Nouto.

 

LÖYTÖPÖYTÄ

Paljon poistotuotteita!

Löytöpöydälle lisätty juuri paljon poistuvia tuotteita alennettuun hintaan! Osa tuotteista saatavana vain varastopuodista. Verkkokaupasta tehdyt tilaukset voit noutaa myös varastopuodilta!

Tutustu verkkopuodin löytölaatikon valikoimaan täältä ja poimi parhaat päältä:

https://puutarhurinmaja.fi/tuote-osasto/loytolaatikko/

FRENCHIC KALKKIMAALIT

Frenchic kalkkimaalit

Puutarhurin Majan puodista saat nyt ekologiset, myrkyttömät ja helppokäyttöiset Frenchic kalkkimaalit ja maalaustarvikkeet. Meillä on kunnia olla Tampereen ensimmäinen virallinen Frenchic Furniture Paint® jälleenmyyjä.

Olen innoissani, että pääsen myymään tätä tuotetta! Olen itse maalaillut Frenchic kalkkimaaleilla ja aivan erityisen tykästynyt olen monikäyttöisiin Al Fresco sarjan säänkestäviin maaleihin. Al Frescolla voit maalata puutarhan kalusteet ja koristeet ja jopa ulko-ovet!  Sitä voi käyttää turvallisesti myös sisällä kovalle kulutukselle joutuville pinnoille. Ei siis ihan mikä tahansa kalkkimaali!

Puodilta löytyy aina Frenchic Paint® testipurkkeja, joten pääset myös itse kokeilemaan ja ihastumaan maaleihin.

HYVä tietää

  • Meillä voit maksaa käteisellä ja kaikilla yleisimmillä korteilla.
  • Toimitilamme sijaitsevat katutasossa, joten sisälle pääsee myös pyörätuolilla ja lastenvaunujen / rattaiden  kanssa.
  •  Varastopuoti sijaitsee noin 1,6 km Hervannan keskustasta, joten meille on helppo tulla myös kävellen, pyörällä tai linja-autolla.
  • Voit noutaa varastopuodilta kätevästi myös verkkokaupan ostokset.

kosmetiikkaa

vihreää savea sisältävä veera suolasaippua

Veera suolasaippua

Verkkokaupastani löytyy muutama luonnonkosmetiikkamerkki. Tähänkin tuotekategoriaan olen valinnut tuotteita, joista pidän myös itse. Yksi suurimmista suosikeistani on Saaren Taika Veera suolasaippua.

Suolasaippua on ikivanha keksintö ja on ihan mahtavaa, että se on taas löydetty uudelleen. Veera sisältää hoitavan suolan lisäksi kuorivaa kauraa ja puhdistavaa vihreää savea. Pehmeä ja runsas vaahto pesee hellästi. Saippua on lisäksi ällistyttävän riittoisa!

Eläinaiheiset tuotteet

koira-aiheiset purkit ja kissa lasinaluset

Puutarhan eläimet

Kukkien ja kasvien lisäksi puutarhaan kuuluvat tietenkin eläimet ja hyönteiset. Olen lapsesta asti pitänyt valtavasti eläimistä. Meillä on kaksi ihanaa kissaa ja haaveilemme omasta koirasta. 

Puutarhassani seurailen siilien, pupujen, oravien ja hyöteisten touhuja. Ja ihan erityinen paikka sydämessäni on kastemadoilla! Matoaiheisia tuotteita puodista ei ainakaan vielä löydy, mutta monenlaisia muita eläimiä voit täällä tavata.

Tuoteryhmät

“Heippa! Olen Minna Puutarhurin Majalta. Voit tavata minut puodin sivuilla myös tämän piirroshahmon muodossa. Kerron omia kokemuksiani ja annan vinkkejä tuotteiden käyttöön.

PS. Jos haluat kuulla lisää puodista ja tutustua meihin vähän enemmän, kurkkaa ihmeessä tänne. Mukavaa päivänjatkoa!”