Sulje
Search
Close this search box.

Talolyhdyt

Tervetuloa talokaupoille! Ib Laursenin talolyhdyt ovat valloittaneet monen sisustajan sydämen. Näihin viehättäviin talon mallisiin tuikkulyhtyihin on helppo ihastua ja jopa ihan hullaantua! Valikoimassamme on pieniä eriä myös muiden tuotemerkkien talolyhtyjä.

Talolyhdyistä voi koota pienen miniatyyri kylän tai kaupungin. Lyhdyt sopivat myös yksittäin erilaisiin asetelmiin vaikka viherkasvien kanssa. Talot ovat myös tosi kiva lahjaidea vaikka tuparilahjaksi. Pystytkö päättämään mikä taloista on sinun suosikkisi?

KAIKKI talolyhdyt

monta ihanaa mallia!

 

Ib Lausenin talolyhtyjä on useita erilaisia. Lyhtyjen eri värit ja koot muodostavat mielenkiintoisen ja harmonisen kokonaisuuden. Lyhtyjen ryhmäkuvasta näet kätevästi lyhtyjen mittasuhteet verrattuna toisiin lyhtyihin. Näin sinun on helpompi suunnitella omaa talolyhtykokoelmaasi.

Ib Laursenin talolyhdyt on valmistettu keramiikasta ja niissä on kaunis värillinen eläväpintainen lasitus. Jokainen lyhty on viehättävästi hieman eri näköinen. Talolyhtyjen mallistot vaihtuvat noin kerran vuodessa ja loppuunmyytyjä taloja ei ole enää myöhemmin saatavana.

nyhavn III talolyhdyt

Tässä ovat kevään 2023 talolyhdyt! Nyhavn III mallistossa on  on kuusi uutta väriä. Kevään talolyhtyjen värit ovat kauniin maanläheisiä. Uusista talolyhdyistä löytyy okran, terran ja ruskean väriset talolyhdyt sekä kauniit vihertävän ja sinertävän väriset talolyhdyt. Pidä kiirettä jos haluat jonkin näistä lyhdyistä!

menneet mallistot:

Nämä talolyhdyt on loppuunmyyty ja lisää ei ole enää saatavilla.

Punainen talolyhty jouluinen
joulu talolyhty harmaa
jouluinen talolyhty punainen ib laursen

varastossa olevat lyhdyt:

Näytetään ainoa tulos