Talolyhdyt

Ib Lausenin talolyhdyt ovat valloittaneet monen sisustajan sydämen. Näihin viehättäviin talon mallisiin tuikkulyhtyihin on helppo ihastua ja jopa ihan hullaantua! Talolyhdyistä voi koota pienen miniatyyri kylän tai kaupungin. Lyhdyt sopivat myös yksittäin erilaisiin asetelmiin vaikka viherkasvien kanssa. Pystytkö päättämään mikä taloista on sinun suosikkisi?

Talolyhdyt ovat olleet niin suosittuja että jokainen erä on myyty loppuun muutamassa päivässä. Ensimmäinen erä uusia lyhtyjä on saapunut! Lisää malleja tulee toukokuussa ja heinäkuussa. Tilaa saapumisilmoitus sähköpostiisi, niin saat tietää ensimmäisten joukossa kun lyhdyt saapuvat Puutarhurin Majalle! Ilmoituksen voit tilata verkkokaupasta kunkin lyhdyn kohdalta.

talolyhdyt

ensimmäinen erä on saapunut!

 

Ib Lausenin talolyhtyjä on kolmea eri sarjaa. Jokaisessa sarjassa on viisi tai kuusi erilaista ja eri väristä talolyhtyä. Lyhtyjen eri värit ja koot muodostavat mielenkiintoisen ja harmonisen kokonaisuuden. Tutustu lyhtyihin jo ennakkoon alla olevista linkeistä. Lyhtyjen ryhmäkuvasta näet kätevästi lyhtyjen mittasuhteet verrattuna toisiin lyhtyihin. Näin sinun on helpompi suunnitella omaa talolyhtykokoelmaasi.

Saimme lisää loppuunmyytyjä keraamisia talolyhtyjä! Kevään ja kesän aikana on tulossa vielä muutamia uusia malleja. Saatavuusessa on ollut haasteita ja kaikki saamamme erät on myyty loppuun hetkessä. Lyhdyt saapuvat varastoomme useassa erässä kevään ja kesän aikana, ensimmäiset mallit saapuivat juuri. Lyhtyjen saatavuus on ollut hyvin rajoitettua ja toimitusajat elävät jatkuvasti. Lyhdyt myydään tilausjärjestyksessä niiden saavuttua.

nyhavn talolyhdyt

Ensimmäisenä julkaistiin Nyhavn sarja vuonna 2021. Sarjaan kuuluu viisi kaunista talolyhtyä: iso ja pieni tumman keltainen, vihreä, harmaa, vaalean turkoosi ja pieni siniturkoosi talolyhty. Tämän sarjan lyhtyjä saamme lisää tämän hetken tiedon mukaan heinäkuun alussa.

nyhavn II talolyhdyt

Keväällä ja kesällä 2022 saapuvat uudet Nyhavn II sarjan talolyhdyt. Näistä lyhdyistä muodostuu oma hieman vaaleamman sävyinen kylä. Ne sopivat yhdistettäväksi myös aiempien ilmestyneiden talolyhtyjen kanssa. Ensimmäisenä saimme varastoon vaaleanpunaiset ja keltaisen talolyhdyn.

my home town talolyhdyt

Kevään 2022  uutuus on My Home Town talolyhty sarja. Tämän sarjan talolyhdyt ovat kuin pienestä englantilaisesta kylästä! Näiden lyhtyjen värimaailma on maanläheisempi kuin värikkäiden Nyhavn talolyhtyjen. Lyhtyjen mittakaava on sama kuin muiden Ib Laursen talolyhtyjen, joten ne sopivat yhdistettäviksi myös Nyhavn lyhtyjen kanssa. My Home Town sarjan lyhdyt ovat saapuneet varstoon!

varastossa olevat lyhdyt: