Book Nook - Kirjaminimaailmat

Ihana pieni salainen maailma, jonka voit askarrella itse! Book Nook eli vapaasti suomennettuna kirjasopukka on kirjahyllyyn kirjojen väliin asetettava kirjan kokoinen minimaailma. Meiltä löydät book nookit kivoina askartelupaketteina.

book nook askartelupaketit

pienet minimaailmat

book nook kirjakauppa kirjasto

Book Nook askartelupaketista voit koota itse oman kirjan muotoisen minimaailman. Kirjamaailma luo kirjahyllyyn illuusion kirjojen lomassa olevasta pienestä salaisesta maailmasta. Book Nookit saa valaistua patterikäyttöisillä led valoilla, joten ne näyttävät todella taianomaisilta kirjahyllyssä.

Minimaailmoissa on monia pieniä mielenkiintoisia yksityiskohtia joita on kiva askarrella ja tutkia. Book Nook on kiva ja huomiota herättävä yksityiskohta sisustukseen. Lisäksi pikkuinen minimaailma on mukava askarrella.

mukavaa puuhaa

Kirjaminimaailman rakentaminen ja kokoaminen on tosi mukavaa ja rentouttavaa puuhaa. Rakentamista voisi verrata esimerkiksi nukkekotiaskarteluun tai vaikka palapelien kokoamiseen. Valikoimassamme on book nookien lisäksi myös paljon muita erilaisia talon mallisia miniatyyrimaailmoja. Kaikki paketit ovat tosi laadukkaita. tarvikkeet on pakattu litteänä pahvilaatikkoon. Päämateriaalina näissä diy paketeissa on ohut vanerilevy. Kaikki paketit sisältävät englanninkieliset kuvalliset ohjeet.

Book Nook on myös kiva ja erilainen lahja. Se sopii hyvin myös perheen yhteisprojektiksi. Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

täynnä yksityiskohtia

Minimaailmat ovat täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia askarreltavaksi ja tutkittavaksi. Paketti sisältää yksityiskohtaiset englanninkieliset ohjeet niiden askarteluun. Patterikäyttöiset LED valot viimeistelevät kokonaisuuden ja tuovat yksityiskohdat kauniisti esille.

monta mallia

Sakura Densya Book Nook

Sakura Densya on  japanilaishenkinen Book Nook askartelupaketti. Sakura Densya on japania ja tarkoittaa kirsikankukka junaa. Paketti sisältää tarvikkeet idyllistä Japanilaista kujaa kuvaavan minimaailman rakentamiseen. Minimaailmassa on monta söpöä osaa. Sakura Densya kujan koristukseksi askarrellaan mm. kirsikankukkia, erilaisia kylttejä ja juna.

 

Time Travel Book Nook

Time Travel Book Nookissa on huikean hieno kolmiulotteinen juna. Kun hyppäät kyytiin tältä asemalta voit matkustaa ajassa! Paketti sisältää tarvikkeet junaa ja juna-asemaa kuvaavan minimaailman rakentamiseen. Minimaailmassa on monta mielenkiintoista osaa. Juna-aseman koristukseksi askarrellaan junan lisäksi mm. kello, lamppu ja penkki.

 

Sunshine Town Book Nook

Sunshine Town Book Nookissa on pieni kuja, jossa on kahvila ja kirjakauppa. Paketti sisältää tarvikkeet aurinkoisen kaupungin minimaailman rakentamiseen. Minimaailmassa on monta mielenkiintoista osaa. Aurinkoisen kujan koristukseksi askarrellaan mm. valaisimia, puita ja kirjakaupan näyteikkuna.

Sailing Memory Book Nook

Sailing Memory Book Nook kuvaa merikapteenin hyttiä. Tästä askartelupaketista voit koota mennyttä aikaa henkivän upean kirjaminimaailman. Sopii erityisesti tummien vanhojen kirjojen kaveriksi.

 

Elegant Song Book Nook

Todella kaunis itämainen Book Nook. Tästä askartelupaketista voit koota hieman mystisen kirjaminimaailman joka on täynnä hienoja yksityiskohtia.

Eternal Bookstore Book Nook

Eternal Bookstore on mennyttä aikaa henkivä kirjakauppa / kirjasto. Tästä askartelupaketista voit koota hieman mystisen kirjaminimaailman. Upea yksityiskohta erityisesti tummien vanhojen kirjojen joukkoon.

 

Secret Rhythm Book Nook

Tästä paketista voit koota todella hienon musiikkihuoneen. Minimaailmasta löytyy mm. erilaisia kitaroita, kramofoni ja työpöytä. Huoneen parvella istuu valkoinen kissa.

 

Butterfly of Unknown Lands Book Nook

Kaunis kirjamaailma täynnä perhosia ja kukkia. Tämä Nook Nook on hieman helpompi kuin muut valikoimassamme olevat askartelupaketit. Valmis minimaailma on kaunis salainen polku perhostenmaailmaan!

 

muut minimaailmat

Tutustu myös muihin itse askarreltaviin Robotime miniatyyrimaailmoihin / nukkekoteihin. Valikoimastamme löytyy monenlaisia minitaloja, pieni kasvihuone ja jopa pieni asuntovaunu.

varastossa olevat book nookit: