Book Nook - Kirjaminimaailmat

Ihana pieni salainen maailma, jonka voit askarrella itse! Book Nook eli vapaasti suomennettuna kirjasopukka on kirjahyllyyn kirjojen väliin asetettava kirjan kokoinen minimaailma. Meiltä löydät book nookit kivoina askartelupaketteina.

book nook askartelupaketit

pienet minimaailmat

book nook kirjakauppa kirjasto

Book Nook askartelupaketista voit koota itse oman kirjan muotoisen minimaailman. Kirjamaailma luo kirjahyllyyn illuusion kirjojen lomassa olevasta pienestä salaisesta maailmasta. Book Nookit saa valaistua patterikäyttöisillä led valoilla, joten ne näyttävät todella taianomaisilta kirjahyllyssä.

Minimaailmoissa on monia pieniä mielenkiintoisia yksityiskohtia joita on kiva askarrella ja tutkia. Book Nook on kiva ja huomiota herättävä yksityiskohta sisustukseen. Lisäksi pikkuinen minimaailma on mukava askarrella.

mukavaa puuhaa

Kirjaminimaailman rakentaminen ja kokoaminen on tosi mukavaa ja rentouttavaa puuhaa. Rakentamista voisi verrata esimerkiksi nukkekotiaskarteluun tai vaikka palapelien kokoamiseen. Valikoimassamme on book nookien lisäksi myös paljon muita erilaisia talon mallisia miniatyyrimaailmoja. Kaikki paketit ovat tosi laadukkaita. tarvikkeet on pakattu litteänä pahvilaatikkoon. Päämateriaalina näissä diy paketeissa on ohut vanerilevy. Kaikki paketit sisältävät englanninkieliset kuvalliset ohjeet.

Book Nook on myös kiva ja erilainen lahja. Se sopii hyvin myös perheen yhteisprojektiksi. Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

täynnä yksityiskohtia

Minimaailmat ovat täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia askarreltavaksi ja tutkittavaksi. Paketti sisältää yksityiskohtaiset englanninkieliset ohjeet niiden askarteluun. Patterikäyttöiset LED valot viimeistelevät kokonaisuuden ja tuovat yksityiskohdat kauniisti esille.

kolme mallia

Sakura Densya on  japanilaishenkinen Book Nook askartelupaketti. Sakura Densya on japania ja tarkoittaa kirsikankukka junaa. Paketti sisältää tarvikkeet idyllistä Japanilaista kujaa kuvaavan minimaailman rakentamiseen. Minimaailmassa on monta söpöä osaa. Sakura Densya kujan koristukseksi askarrellaan mm. kirsikankukkia, erilaisia kylttejä ja juna.

 

Time Travel Book Nookissa on huikean hieno kolmiulotteinen juna. Kun hyppäät kyytiin tältä asemalta voit matkustaa ajassa! Paketti sisältää tarvikkeet junaa ja juna-asemaa kuvaavan minimaailman rakentamiseen. Minimaailmassa on monta mielenkiintoista osaa. Juna-aseman koristukseksi askarrellaan junan lisäksi mm. kello, lamppu ja penkki.

 

Sunshine Town Book Nookissa on pieni kuja, jossa on kahvila ja kirjakauppa. Paketti sisältää tarvikkeet aurinkoisen kaupungin minimaailman rakentamiseen. Minimaailmassa on monta mielenkiintoista osaa. Juna-aseman koristukseksi askarrellaan junan lisäksi mm. valaisimia, puita ja kirjakaupan näyteikkuna.

muut minimaailmat

Tutustu myös muihin itse askarreltaviin Robotime miniatyyrimaailmoihin / nukkekoteihin. Valikoimastamme löytyy monenlaisia minitaloja, pieni kasvihuone ja jopa pieni asuntovaunu.

varastossa olevat minimaailmat:

Showing all 2 results