7 ihanaa Instagram tiliä

Parhaat puutarha instagram-tilit.

Höpsähdin ihan täysillä Instagramiin tänä syksynä. Täytyy tunnustaa, että vielä kesällä en edes oikeastaan tiennyt mikä se on. Nyt tuntuu tosi hölmöltä, että aiemmin kuvittelin Instagramissa olevan lähinnä nuorten naisten selfieitä ja laukkukuvia. Tämä täysin vääräksi osoittautunut kuvitelmani on kai peräisin iltalehtien poiminnoista julkkisten Instagram-tileistä.

Avattuani oman Instagram-tilin (puutarhurinmaja) ja alettuani seurata muutamaa puutarha-aiheista tiliä löysin niiden seuraajista ja seurattavista aina vain lisää kiinnostavia tilejä. Tuotapikaa puhelimeni ruutu täyttyi ihanista puutarhakuvista! Mielestäni Instagramissa on sopivan matala julkaisukynnys ja kuvien postaaminen on ainakin minulle luontaisempaa kuin esimerkiksi Facebook-päivitysten tekeminen.

Ehkä teissä lukijoissani on mukana puutarhaharrastajia, jotka eivät ole vielä löytäneet Instagramia. Tilin perustaminen ja kuvien lähettäminen on helppoa. Kuvia voi katsella pöytäkoneellakin, mutta niitä voi lähettää vain mobiilisovelluksen kautta. EDIT Minna kertoi kommenteissa, että kuvia voi myös ladata pöytäkoneelta Gramblr sovelluksella. Kiitos Minna vinkistä! Kuvien käsittelyyn on olemassa omia sovelluksia (itse käytän snapseediä), mutta Instagramin omilla kuvankäsittelytyökaluillakin pärjää hienosti.

Kokosin tähän teille inspiraatioksi muutaman Instagram tilin, joista itse pidän erityisesti. Toivottavasti tekin nautitte näiden tilien kuvavirrasta!

gertrudsrum

Ruotsalaisella gertrudsrumilla on yli 7000 Instagram-seuraajaa. Tilin jokainen kuva on kaunis ja kuvien kokonaisuudesta syntyy ihana vintage-henkinen tunnelma. Kirpputorilöytöjä, kauniita asetelmia ja ihania kukkia. Juuri tällaista tyyliä haluan myös omalle majalleni.

santtu59

Valtavan kauniita kuvia ja upeita kekseliäitä vuodenajan mukaisia asetelmia. Santtu59 tili on yksinkertaisesti ihana! Tilin maisemakuvia katsellessa tekee mieli itsekkin matkustaa Imatralle katsomaan onko siellä todella noin kaunista.

lieppulee

Näitä kuvia katsellessa tulee aina niin iloiseksi. Lieppuleen tilillä on ihanan kotoinen ja värikäs tunnelma. Kuvissa seikkailevat somat maatuskat, polka dot-kuosi ja ihanat räsymatot. Lieppuleen räsymattolaituri on varmaan kaunein laituri, jonka olen nähnyt.

pihailopuutarhuri

Oletko koskaan miettinyt millaista puutarhurin työ oikeasti on? Pihailopuutarhurin tilillä pääset kurkistamaan iloisen puutarhurin työpäiviin. Tili on hyvä esimerkki siitä miten yritystilikin voi olla mielenkiintoinen.

karolinalansmansgarden

Karolinalansmansgarden on ruotsalaisen puutarhasuunnittelijan instagramtili. Kuvissa on valloittavan ihanaa englantilaisen cottage gardenin -tunnelmaa. Moni muukin on ihastunut tyyliin, sillä tilillä on hulppeat 23500 seuraajaa! Kuvista saa hyviä vinkkejä erilaisten kasvien yhdistämiseen ja vaikkapa ruukkupuutarhan tekoon.

kettuemo

Kettuemon kuvissa on iloista maalaistunnelmaa ja kauniisti sisustettu vanha talo. Talon tapetitkin ovat aivan ihania! Kuvissa vilahtelevat myös lampaat ja ehkä maailman suloisin oranssiraitainen kissa. Täällä minäkin viihtyisin.

tallimiehenpuoti

Tampereella tallipihalla sijaitseva Tallimiehenpuoti on ehkä söpöin puoti ikinä! Vanhan roosan värinen pikkumökki kätkee sisälleen ihania käsitöitä. Tallipihan miljööseen ja muihinkin pikkuputiikkeihin kannattaa tutustua myös paikanpäällä.

Joko sinä käytät Instagramia ja onko sinulla jotain tilisuosikkeja, jotka haluaisit jakaa meidän kanssamme?

8 vastausta artikkeliin “7 ihanaa Instagram tiliä”

 1. Jep, insta on. Tykkään monista ulkomaalaisten floristien tileistä. Sieltä voi bongailla uskomattoman hienoja kukkakimppuja. Tykkään myös VibekeDesignista ja monista ruotsalaisista puutarha-aiheisista tileistä.

 2. Instasta on kyllä kiva ja näppärä ja nopea seurata mitä erilaisempia tilejä. Sinne pystyy kyllä laittamaan tietokoneellakin kuvia. Netistä ladattava ilmaisohjelma Gramblr on sellainen, jota käytän joskus itse. Kamerastani kyllä pystyy lähettämään kuvat kännykkään, mutta kun en ole opetellut miten. Pitäisi kai sekin jaksaa joku päivä tehdä.

 3. Instagram on mielestäni kiva kun ne voi niin nopeesti vilkaista ne hienot kuvat ja kiva itsekkin laittaa kuvia. Mulla on itellä vain henkilökohtainen mut julkinen, blogilla ei vielä omaa, voit käydä kattoon jos haluat. Kiitos noista hyvistä vinkeistä joita vois seurata!

 4. Gertrudsrum-tili oli kyllä huippuhieno löytö. Niin superhienoja kuvia, j0issa on tunnelma ja katseltavaa. Katselin kuvia uudestaan ja uudestaan. Taitavasti toteutettuja asetelmia ja kauniita kasveja vanhojen tavaroiden kanssa yhteiselossa. Paljon ideoita itsellekin poimittavaksi.

  Katselin kyllä muitakin esittelemiäsi tilejä, jotka nekin olivat kiinnostavia, mutta jäivät kyllä paljon tuon ensimmäisen varjoon.

  Itseäni kiinnostavat liian monet asiat. Aika ei riitä kaikenlaiseen. Käsityöt, puutarhat ja kukat ja kasvit kiinnostavat nukkekodin rakentamisen ohella tällä hetkellä eniten ja seuraankin näitä asioita pääasiassa blogien välityksellä.

   

  1. Gertrudsrumin tili on kyllä tosi inspiroiva ja kaunis. Instagramista erottuvat edukseen tilit, joiden sisältöä tehdään ammattimaisesti. Ihanaa, että joku osaa ja jaksaa jakaa meidän iloksi näin kauniita kuvia. Tykkään kyllä tosi paljon myös tavallisten ihmisten tileistä. Niissä on kivaa elämänmakua ja aitoutta.

   Minuakin kiinnostaisi tuo nukkekodin rakentaminen valtavasti. Tällä hetkellä projektit vievät niin paljon aikaa, että ihastelen vain teidän muiden nukkekoteja. 🙂

Kommenttisi piristävät päivääni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here