Viherkasvien kaverit

Pieni kukkaruukun reunalle asetettava hahmo sai verkkokaupassani suomenkielisen nimen ruukkukaveri. Nämä kivat pienet figuurit sopivat kiipeilemään viherkasvien ruukkuihin, mutta niitä voi käyttää myös puutarhassa.

Ruukkukaverien materiaali on säänkestävää polyresiiniä. Polyresiini on muovin ja kiviaineksen sekoitus. Se on ominaisuuksiltaan ja tunnultaan hieman kuin keramiikkaa. Polyresiiniä käytetään paljon koriste-esineissä ja puutarhapatsaissa. Ruukkukavereiden maalaus on sateen ja UV-säteilyn kestävä.

Ruukkukaverita löytyy Puutarhurin Majan verkkokaupasta useita erilaisia. Aiheissa ihastuttavat mm. Beatrix Potterin Petteri kaniini sekä Kaislikossa suhisee satujen hahmot. Valikoimasta löytyy myös useita koirarotuja, lepakoita, lohikäärme, dinosauruksia, kissa, etana, laiskiainen, mangusti, orava ja monta muuta hauskaa eläintä. Täältä löydät koko valikoiman: Ruukkukaverit ja ruukkutassut.

skotlanninterrieri aiheinen koira patsas ruukkukaveri

PS. Monenlaisia viherkasvien kavereita ja muita viherkasviaiheisia tuotteita löytyy myös ystäväni Sarin Kasvikupla verkkokaupasta! Käy kurkkaamassa.

Esimerkiksi tämä söpö kimalainen kasvikamu löytyy Kasvikupla verkkokaupasta.

Tästä pääset Kasvikupla.fi verkkokauppaan:

1 vastaus artikkeliin “Viherkasvien kaverit”

Kommenttisi piristävät päivääni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here