Verkkokaupan toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 25.11.2017 alkaen

  • Toimitus 6,90 € Postipakettina
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin (ei koske kotiinkuljetusta)
  • Maksuton palautus
  • Nouto Tampereen varastopuodilta 0 €
  • Myös kontaktiton nouto on mahdollinen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Puutarhurin Maja Oy, Y-tunnus 2802747-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta puutarhurinmaja.fi, ostoskorin kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.  Käytämme tilausten pakkaamisessa mahdollisuuksien mukaan siistejä kierrätettyjä pakkausmateriaaleja. Uudelleenkäytetyt materiaalit ovat ekologisia ja mahdollistavat toimituskulujemme pitämisen kohtuullisina.

Toimitustavat:

  • Postipaketti (noutopisteeseen tai automaattiin) 6,90 
  • Posti kotipaketti (kotiinkuljetus 9-21 välillä) 12,90
  • Nouto Tampereen varastopuodilta 0 

Toimitus on ilmainen yli 100 € tilauksiin. Ilmainen toimitus koskee ainoastaan Postipaketteja.

Voit valita itse pakettisi noutopisteen. Huomaathan, että kaikkein suurimmat paketit eivät mahdu automaatteihin (esimerkiksi 50 x 70 cm kokoiset kehykset). Jos toimituspisteeksi on valittu automaatti ja paketti ei kokonsa puolesta mahdu sinne toimitetaan paketti noutopisteeseen. Jos et löydä noutopistehausta toivomaasi noutopistettä kirjoita se kassalla kommenttikenttään tai lähetä meille sähköpostia. Huomaathan, että noutopisteen ollessa täynnä Posti saattaa ohjata paketin lähimpään vapaaseen noutopisteeseen.

Kun tilauksesi on lähtenyt matkaan saat sähköpostiviestin, jossa on seurantatunnus paketille.

Verkkokauppatilaus on myös mahdollista noutaa Tampereelta Hervannasta, osoitteesta Vesiroineenkatu 2. Valitse kassalla toimitustavaksi “Nouto”, tällöin toimituskulut ovat 0 €. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa. Voit noutaa tilauksesi varastopuodin aukioloaikana. Jos haluat noutaa tilauksesi puodin aukioloaikojen ulkopuolella tai kontaktittomasti, ota yhteyttä minna@puutarhurinmaja.fi.

Maksutavat

Tarjoamme suuren määrän maksutapavaihtoehtoja. Tarjolla on mm. kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, luottokorttimaksut, mobiilimaksu- sekä laskuvaihtoehtoja. Maksu tapahtuu Checkout-palvelun kautta. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on Osuuspankin omistuksessa. Lue lisätietoa maksutavoista Checkout-palvelun sivuilta.

HUOM! Emme tarjoa itse suoraan laskua, vaan myös lasku-maksutavat tulevat palveluntarjoajiemme kautta. Huomaathan, että lasku-maksutavoissa on yleensä erillinen laskutuslisä, joka veloitetaan laskulla. Tutustuthan huolellisesti palveluntarjoajan laskutusehtoihin.

Paypal maksu ei valitettavasti ole tällä hetkellä käytössä.

Tilausvahvistus

Lähetämme tilausvahvistuksen sinulle sähköpostitse heti tilauksen saavuttua. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. 

Toimitusaika

Postitamme tilauksesi mahdollisimman pian, yleensä jo samana tai seuraavana päivänä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme Puutarhurin Majan Facebook-sivuilla ja Puutarhurin Majan kaupan etusivulla.

Vaihto ja palautus

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.  Palautus on sinulle maksuton. Jos haluat vaihtaa tuotteen, veloitamme uuden tuotteen lähettämisestä normaalit toimituskulut. Huomaathan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomasta paketista veloitamme Postin laskuttamat palautuskulut.

Ilmoita palautuksesta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen minna@puutarhurinmaja.fi. Lähetämme sinulle sähköpostitse osoitekortin / Postin helposti-koodin palautusta varten. Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, rahat palautetaan sinulle samalla maksutavalla, jolla alkuperäinen tilauksesi on maksettu.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita asiasta osoitteeseen minna@puutarhurinmaja.fi tai postitse yhteystiedoissa ilmoitettuun osoitteeseen. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli asiakas jättää lähetyksen noutamatta ja se palautuu Puutarhurin Majalle, pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta Postin veloittamat kulut palautuksesta sekä mahdollisesta uudelleenlähetyksestä.  Huomaathan että Postin säilytysaika paketeissa on lyhentynyt 7 vuorokauteen!

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Yhteystiedot

Puutarhurin Maja Oy
Vesiroineenkatu 2 B
33720 TAMPERE

minna@puutarhurinmaja.fi

Verkkopuodin pitäjä: Minna Auranen

Y-tunnus: 2802747-5

Muuta

Autan mielelläni, jos sinulla on jotain kysyttävää tai esimerkiksi ongelmia tilauksen tekemisessä. Parhaiten meihin saa yhteyden palautelomakkeella tai sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen minna@puutarhurinmaja.fi.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Mukavia ostoshetkiä!

Voimassa 25.11.2017 alkaen