Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 25.11.2017 alkaen

Toimitusaika

Postitamme tilauksesi mahdollisimman pian, yleensä jo samana tai seuraavana päivänä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme Puutarhurin Majan Facebook-sivuilla ja Puutarhurin Majan kaupan etusivulla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut ovat 5,90 € postipakettina / Matkahuollon lähellä pakettina. Kotiin toimitettavana kotipakettina toimitus on 12,90 €.  Mahdollisuus valita myös edullisempi 8,90 € hintainen Postin kotiinkuljetus, jolloin paketti toimitetaan vastaanottajalle arkisin klo 8-16 välillä. HUOM! Edullisemman paketin kotiinkuljetuksesta ei soiteta etukäteen. Jos kukaan ei ole vastaanottamassa pakettia, se toimitetaan Postin noutopisteeseen noudettavaksi. Toimitus on ilmainen yli 100 € tilauksiin.  Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.  Käytämme tilausten pakkaamisessa mahdollisuuksien mukaan siistejä kierrätettyjä pakkausmateriaaleja. Uudelleenkäytetyt materiaalit ovat ekologisia ja mahdollistavat toimituskulujemme pitämisen kohtuullisina.

Tilaus on myös mahdollista noutaa Tampereelta Hervannasta, osoitteesta Hepolamminkatu 36 C 2. Mikäli valitset noudon, sovimme noutoajan kanssasi sähköpostitse. Tällöin toimituskulut ovat 0 €.

Vaihto- ja palautus

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.  Palautus on sinulle maksuton. Jos haluat vaihtaa tuotteen, veloitamme uuden tuotteen lähettämisestä normaalit toimituskulut. Huomaathan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomasta paketista veloitamme Postin / Matkahuollon laskuttamat palautuskulut.

Ilmoita palautuksesta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen minna@puutarhurinmaja.fi. Lähetämme sinulle sähköpostitse osoitekortin / Postin helposti-koodin palautusta varten. Kun palautus on vastaanotettu ja käsitelty, rahat palautetaan sinulle samalla maksutavalla, jolla alkuperäinen tilauksesi on maksettu.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Puutarhurin Maja Oy, Y-tunnus 2802747-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Verkkokaupassa toimii sama käyttäjätunnus kuin muuallakin Puutarhurin Maja sivustolla. Mikäli et ole asettanut toimitusosoitetta profiiliisi, voit asettaa sen tilauksen yhteydessä. Voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta puutarhurinmaja.fi, ostoskorin kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tarjoamme suuren määrän maksutapavaihtoehtoja. Tarjolla on mm. kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, luottokorttimaksut, Paypal, mobiilimaksu- sekä laskuvaihtoehtoja. Maksu tapahtuu Checkout-palvelun kautta. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on Osuuspankin omistuksessa. Lue lisätietoa maksutavoista Checkout-palvelun sivuilta.

Maksutavat

Jousto lasku ja osamaksu

on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on
tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.
Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun
saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa
erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit
maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.
Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Tilausvahvistus

Lähetämme tilausvahvistuksen sinulle sähköpostitse. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli teet tilauksen kirjautuneena, voit tarkastella tilauksiasi sivuilla olevan käyttäjätilin kautta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita asiasta osoitteeseen minna@puutarhurinmaja.fi tai postitse yhteystiedoissa ilmoitettuun osoitteeseen. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli asiakas jättää lähetyksen noutamatta ja se palautuu Puutarhurin Majalle, pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta Postin veloittamat kulut palautuksesta sekä mahdollisesta uudelleenlähetyksestä.  Huomaathan että Postin säilytysaika paketeissa on lyhentynyt 7 vuorokauteen!

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

YHTeystiedot

Puutarhurin Maja Oy
Hepolamminkatu 36 C 2
33720 TAMPERE

Verkkopuodin pitäjä: Minna Auranen

Y-tunnus: 2802747-5

Muuta

Jos sinulla on ongelmia esimerkiksi tilauksen tekemisessä, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen minna@puutarhurinmaja.fi

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Mukavia ostoshetkiä!