Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 25.11.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Puutarhurin Maja Oy, Y-tunnus 2802747-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Verkkokaupassa toimii sama käyttäjätunnus kuin muuallakin Puutarhurin Maja sivustolla. Mikäli et ole asettanut toimitusosoitetta profiiliisi, voit asettaa sen tilauksen yhteydessä. Voit tehdä tilauksen myös rekisteröitymättä.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta puutarhurinmaja.fi, ostoskorin kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tarjoamme suuren määrän maksutapavaihtoehtoja. Tarjolla on mm. kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, luottokorttimaksut, Paypal, mobiilimaksu- sekä laskuvaihtoehtoja. Maksu tapahtuu Checkout-palvelun kautta. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on Osuuspankin omistuksessa. Lue lisätietoa maksutavoista Checkout-palvelun sivuilta.

Maksutavat

Tilausvahvistus

Lähetämme tilausvahvistuksen sinulle sähköpostitse. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Mikäli teet tilauksen kirjautuneena, voit tarkastella tilauksiasi sivuilla olevan käyttäjätilin kautta.

Toimitusaika

Postitamme tilauksesi mahdollisimman pian, yleensä jo samana tai seuraavana päivänä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme Puutarhurin Majan Facebook-sivuilla ja Puutarhurin Majan kaupan etusivulla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut ovat postipakettina 5,90 € tai kotiin toimitettavana kotipakettina 12,90 €.  Toimitus on ilmainen yli 100 € tilauksiin. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.  Käytämme tilausten pakkaamisessa mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä pakkausmateriaaleja. Uudelleenkäytetyt materiaalit ovat ekologisia ja mahdollistavat toimituskulujemme pitämisen kohtuullisina.

Tilaus on myös mahdollista noutaa Tampereelta Hervannasta, osoitteesta Tutkijankatu 4 A 11. Mikäli valitset noudon, sovimme noutoajan kanssasi sähköpostitse. Tällöin toimituskulut ovat 0 €. Pääsääntöisesti noutoaika voidaan sopia arki-illalle klo 17 jälkeen tai viikonlopulle.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas vastaa palautuskuluista. Ilmoita palautuksesta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen info@puutarhurinmaja.fi Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi sekä kopio tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite:
Puutarhurin Maja Oy
Tutkijankatu 4 A 11
33720 Tampere

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita asiasta osoitteeseen info@puutarhurinmaja.fi tai postitse yhteystiedoissa ilmoitettuun osoitteeseen. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on toimituksesta tehtävä reklamaatio postiin.

Mikäli asiakas jättää lähetyksen noutamatta ja se palautuu Puutarhurin Majalle, pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta Postin veloittamat kulut palautuksesta sekä mahdollisesta uudelleenlähetyksestä.  Huomaathan että Postin säilytysaika paketeissa on lyhentynyt 7 vuorokauteen!

Muuta

Jos sinulla on ongelmia tilauksen tekemisessä, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen info@puutarhurinmaja.fi

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Mukavia ostoshetkiä!