PLINT

Tanskalaisen PLINT:n valikoimaan kuuluuvat ihanan värikkäät retrot keittiötarvikkeet sekä upeat metalliset kastelukannut. 

retro seinäkellot

retro seinäkello

Plint retro seinäkellot ovat saaneet inspiraatiota 50-luvun seinäkelloista. Herkullisesta värivalikoimasta löytyy kello jokaiseen makuun ja huoneeseen. Metallisten kellojen halkaisija on 23 cm. Pieni koko sopii hyvin myös pienempiin tiloihin kuten keittiön oven päälle.

Kellon hinta on 36,90€

keittiövaa'at

värikkäät keittiövaa'at

Plint keittiovaaka sopii täydellisesti vanhan talon keittiöön tai maalaisromanttisesti sisustettuun keittiöön. Vaaka on mekaaninen ja se punnitsee 3 kg asti 10 gramman tarkkuudella. Teräskinen punnituskulho on konepesunkestävä. Monta ihanaa retro kellojen ja leipälaatikoiden kanssa yhteen sopivaa väriä.

Keittiövaa’an hinta on 34,90€

leipälaatikot

pieni leipälaatikko

Värikkäät Plint leipälaatikot on valmistettu metallista. Kätevä pienehkö koko sopii hyvin keittiönpöydälle tai työtasolle. Se ei vie liikaa tilaa, mutta sisään mahtuu hyvin pari pussillista leipää. Yksinkertainen muotoilu sopii monenlaiseen sisustukseen. Käytönnöllinen tuote voi olla myös kaunis! Keittiövaakojen ja kellojen kanssa yhteen sopivat värit.

Leipälaatikon hinta on 39,90€

vedenkeitin

Upeat värikkäät vedenkeittimet. Kaunis muotoilu ja monta käytännöllistä ominaisuutta. Vedenkeittimen voi säätää lämmittämään veden 60°C / 75°C / 90°C tai 100°C. Keittimessä on myös veden lämpöisenäpito toiminto.

Vedenkeittimen hinta on 99,00€

teekannu ja teekannun lämmitin

Laadukkaasta kivitavarasta käsin valmistetut kauniit teekannut ja kätevät teekannun lämmittimet. Teekannussa on metallinen sihti. Viisi tyylikästä mattapintaista väriä.

Teekannun hinta on 32,90€
Teekannun lämmittimen hinta on 16,90€

tiskiharjateline

Tämä on todella kiva tuote! Keraaminen tiskiharjateline säilyttää tiskiharjan ja astianpesuaineen kauniisti tiskipöydällä. Monikäyttöistä säilytystelinettä voit käyttää myös moneen muuhun! Se toimii mm. toimiston kynäpurkkina, kylpyhuoneen saippuatelineenä, keittiötasolla öljypullo ja kauhatelineenä tai yöpöydällä korutelineenä. Osta kerralla useampi, keksit telineelle varmasti monta kivaa käyttötarkoitusta.

Telineen hinta on 19,90€

tiskiharja ja tiskiaine

Täydennä tiskiharjatelinettäsi yksinkertaisen kauniilla luonnonharjas tiskiharjalla ja luonnollisista raaka-aineista valmistetulla kauniissa pullossa olevalla käsitiskiaineella. Käsitiskiaine on valmistettu tanskassa ja siihen on käytetty aitoa appelsiini- ja rosmariiniöljyä.

Tiskiharjan hinta on 4,90€
Tiskiaineen hinta on 18,90€

astiankuivausteline

PLINT astiankuivausteline sopii pieneen tilaan pöydälle. Kauniissa yksinkertaisessa telineessä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tarjotin. Kätevä astiankuivausteline mökille, siirtolapuutarhamökille tai muihin paikkoihin, joissa tiskataan käsin.

Astiankuivaustelineen hinta on 49,90€

suihke- ja pumppupullot

ruskeat pumppupullot

Elintarvikelaatuisesta muovista valmistetut tyhjät suihke- ja pumppupullot ruskeana tai kirkkaana. Kaikista malleista saatavana kaksi kokoa 1000ml ja 500ml. Pulloihin voit tehdä esimerkiksi omia pesuainita.

Pullon hinta hinta on 5,90€

pieni kastelukannU

Kaunis metallinen kastelukannu, jota ei tarvitse piilottaa kaappiin kastelukertojen välillä. Pieni sisäkäyttöön tarkoitettu kastelukannu on tilavuudeltaan 0,9 litraa. Kannussa on pitkä kapea nokka, jolla vesi on helppo ohjata juuri oikeaan paikkaan.

Katelukannun hinta hinta on 29,90€

kastelukannU 1,5l

Metallinen pieni kastelukannu sisä- ja ulkokäyttöön. Kastelukannu on tilavuudeltaa 1,5 litraa. Tämä koko sopii erinomaisesti mm. viherkasvien kasteluun ja amppelissa olevien kesäkukkien kasteluun.

Kastelukannun hinta on 39,90€

kastelukannU 5l

Metallinen kastelukannu. Tämä 5 litran koko sopii erinomaisesti mm. terassikukkien kasteluun, pienten taimien tai siemenkylvöjen kasteluun. Tämä keskikokoinen kastelukannu on mainio kompromissi kasteluun myös silloin kun kasteltavaa on paljon, mutta isomman kastelukannun käyttö ei onnistu esimerkiksi käsi- tai selkävaivojen vuoksi.

PLINT kastelukannut ovat todella laadukkaita. Kannut on valmistettu euroopassa paksusta kuumasinkitystä metallilevystä. Kuumasinkitys tekee kastelukannusta hyvin ruostetta kestävän. Tätä kastelukannua voi käyttää sisällä ja ulkona. Normaalisti suositellaan, että metallisessa kastelukannussa ei säilytettäisi vettä, mutta PLINT kastelukannuissa voit säilyttää vettä kastelukertojen välillä!

Maalatun kannun hinta 72,90€
Sinkkisen kannun hinta 62,90€

kastelukannU 9l

Metallinen iso kastelukannu. Tässä kauniissa perinteisen mallinesessa kastelukannussa on irrotettava metallinen sihti. Reilun kokoinen kastelukannu on tilavuudeltaa 9 litraa. Sopii erinomaisesti esimerkiksi kasvihuoneeseen tai keittiöpuutarhan kasteluun.

Kuumasinkitystä metallista valmistettu kannu kestää erittäin hyvin ruostetta. Tästä kannusta saat luotettavan puutarhakaverin useiksi tuleviksi vuosiksi.

Maalatun kannun hinta 84,90€
Sinkkisen kannun hinta 74,90€

varastossa olevat tuotteet: