Sulje
Search
Close this search box.

PLINT

Tanskalaisen PLINT:n valikoimaan kuuluuvat ihanan värikkäät retrot keittiötarvikkeet sekä upeat metalliset kastelukannut. 

retro seinäkellot

retro seinäkello

Plint retro seinäkellot ovat saaneet inspiraatiota 50-luvun seinäkelloista. Herkullisesta värivalikoimasta löytyy kello jokaiseen makuun ja huoneeseen. Metallisten kellojen halkaisija on 23 cm. Pieni koko sopii hyvin myös pienempiin tiloihin kuten keittiön oven päälle.

Kellon hinta on 36,90€

teekannu ja teekannun lämmitin

Laadukkaasta kivitavarasta käsin valmistetut kauniit teekannut ja kätevät teekannun lämmittimet. Teekannussa on metallinen sihti. Viisi tyylikästä mattapintaista väriä.

Teekannun hinta on 32,90€
Teekannun lämmittimen hinta on 16,90€

astiankuivausteline

PLINT astiankuivausteline sopii pieneen tilaan pöydälle. Kauniissa yksinkertaisessa telineessä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tarjotin. Kätevä astiankuivausteline mökille, siirtolapuutarhamökille tai muihin paikkoihin, joissa tiskataan käsin.

Astiankuivaustelineen hinta on 49,90€

pieni kastelukannU

Kaunis metallinen kastelukannu, jota ei tarvitse piilottaa kaappiin kastelukertojen välillä. Pieni sisäkäyttöön tarkoitettu kastelukannu on tilavuudeltaan 0,9 litraa. Kannussa on pitkä kapea nokka, jolla vesi on helppo ohjata juuri oikeaan paikkaan.

Katelukannun hinta hinta on 29,90€

kastelukannU 1,5l

Metallinen pieni kastelukannu sisä- ja ulkokäyttöön. Kastelukannu on tilavuudeltaa 1,5 litraa. Tämä koko sopii erinomaisesti mm. viherkasvien kasteluun ja amppelissa olevien kesäkukkien kasteluun.

Kastelukannun hinta on 39,90€

kastelukannU 5l

Metallinen kastelukannu. Tämä 5 litran koko sopii erinomaisesti mm. terassikukkien kasteluun, pienten taimien tai siemenkylvöjen kasteluun. Tämä keskikokoinen kastelukannu on mainio kompromissi kasteluun myös silloin kun kasteltavaa on paljon, mutta isomman kastelukannun käyttö ei onnistu esimerkiksi käsi- tai selkävaivojen vuoksi.

PLINT kastelukannut ovat todella laadukkaita. Kannut on valmistettu euroopassa paksusta kuumasinkitystä metallilevystä. Kuumasinkitys tekee kastelukannusta hyvin ruostetta kestävän. Tätä kastelukannua voi käyttää sisällä ja ulkona. Normaalisti suositellaan, että metallisessa kastelukannussa ei säilytettäisi vettä, mutta PLINT kastelukannuissa voit säilyttää vettä kastelukertojen välillä!

Maalatun kannun hinta 72,90€
Sinkkisen kannun hinta 62,90€

kastelukannU 9l

Metallinen iso kastelukannu. Tässä kauniissa perinteisen mallinesessa kastelukannussa on irrotettava metallinen sihti. Reilun kokoinen kastelukannu on tilavuudeltaa 9 litraa. Sopii erinomaisesti esimerkiksi kasvihuoneeseen tai keittiöpuutarhan kasteluun.

Kuumasinkitystä metallista valmistettu kannu kestää erittäin hyvin ruostetta. Tästä kannusta saat luotettavan puutarhakaverin useiksi tuleviksi vuosiksi.

Maalatun kannun hinta 84,90€
Sinkkisen kannun hinta 74,90€

varastossa olevat tuotteet:

Showing 1–16 of 26 results