Kukkatuoli kirppikseltä

Cottage Garden henkinen tuoli.

Tiedättekö sen tunteen kun löytää kirppikseltä jotain aivan täydellisen mahtavaa ja vielä sopivalla hinnalla? Oli lähellä etten eilen kävellyt tämän pienen nojatuolin ohi Nekalan kierrätyskeskuksessa. Olin jo täyttänyt ostoskorini saviruukuilla, lampunkuvuilla ja vanhoilla pulloilla kun päätin ihan pikaisesti kiertää vielä huonekaluhallinkin.

Katselin siniseksi maalattua puutarhapenkkiä, mutta totesin 50 euron hinnan olevan minulle siitä liikaa. Sitten näin tämän tuolikaunokaisen! Kangas oli paikoittain nuhjaantunut ja rikki toisesta käsinojasta. Mutta koska värit, kankaan kuvio ja tuolin muoto olivat täydelliset ei tarvinnut montaa sekuntia miettiä vaihtaako tuoli omistajaa pyydetyllä 20 eurolla. Tämä on kyllä niin Puutarhurin Majan tuoli.

Pikkuinen nojatuoli kukallisella kankaalla.
Taustalla näkyvä lipasto on myös aivan nappi kirppislöytö. Ostin sen 5 eurolla tori.fi.stä. Vaihdoin vetimet ja korjasin laatikoiden mekanismit.
Pitsipeitto sopii nätisti uuden tuolin kanssa. Pitsipäiväpeitto on vuosien takainen kirppislöytö.
Siirtolapuutarhamökin sisustus on kokoelma kirppislöytöjä, uutta ja perittyä.
Tuoli on mielestäni hirmu kauniin muotoinen. Olisiko 50- tai 60-luvulta?
Kukallinen verhoilukangas.
Tuoli on verhoiltu ainakin kerran uudelleen.
Sormustinkukka, ruusuja ja pioneja ehkä? Ihana puutarhurin tuoli!
Herra Huu koeistuu tuolin. “Ihan OK… Hu-huu!” sanoo hän.

Herra Puutarhurin Maja ei ihan pystynyt näkemään tämän tuolin kauneutta ja oli kovin tyytyväinen kun se ei tullut meille kaupunkikotiin. 🙂 Mitäs te tykkäätte?

21 vastausta artikkeliin “Kukkatuoli kirppikseltä”

  1. Kiitos. Vanhan ulkoasun reunatapetit toimivatkin huonosti kapeilla näytöillä ja tekivät vähän sekavan vaikutelman. Tykkään itsekkin tästä selkeämmästä tyylistä.

 1. On kyllä tosi kaunis. Muutenkin tosi nätisti olet sisustanut. Itsekkin arvostan kierrättämistä. On niin mahtava fiilis kun löytää jotain itselleen passelia halvalla tai jopa ilmaiseksi kirpparilta tai torista tms. Löysimme viime viikolla Taikalle prinsessa sängyn facebookin roskalavalta ja tosiaan ilmaiseksi. Voi sitä riemua, sekä äidin että tyttären 😉 Samoin saan iloa siitä, jos itselleni tarpeeton tavara löytää uuden kodin jostakin, jossa sitä selvästi tarvitaan.

  Mukavaa uutta viikkoa teille <3

  1. Voi kuulostaa aivan ihanalta löydöltä! Kiva, että ihmiset antavat tavaran uuteen kotiin eivätkä ole viemässä hyvää tavaraa heti kaatopaikalle. Ja tuo on aivan totta, että myös tavaran antaminen tuo suuren ilon. 🙂

 2. Minusta tuoli on oikein nätti ja tuo lipasto tosi hyvä ostos!

  En saa syötettä nyt näkyviin omassa blogissani joten en näe postauksiasi vaikka lukija olenkin, en tiedä mikä mättää.

   1. Näyttäisi että olisi nyt vain sinun blogisi, liekö se kun url on erilainen kuin yleensä bloggerin, selvittelen asiaa. Ilmeisesti kuitenkin muilla onnistuu sinun seuraamiset, ei uskoisi että vaikuttaa tämä missä asun, no otan selvää. Otan itseni alkuun pois lukijoistasi ja palaan parin päivän päästä josko se auttaa.

    1. Hyvä, että sait onnistumaan ja kiitos kun kerroit että on ongelmia seuraamisessa. 🙂

     Syy on varmaan siinä, että blogini ei ole blogger -blogi, vaan se on WordPress alustalla. Tuo blogger lukija -widgettini toimii siten, että minulla on tyhjä blogger blogi, joka linkittyy tähän blogiini.

     Pitääpä selvittää saisiko sitä toimimaan paremmin.

 3. Hieno on tuolisi ja sopii väreihin kuten sanoit. Myöskin takana olevaan ryijyyn. Olen nyt himoinnut ryijyn ostoa. Minulla on paljon erilaisia senävaatteita. Joista pidän ylikaiken. On ne muotia tai ei. Minä en elä muodin mukana tieten. Edullinen oli myös hinta tuolilla ja vähäset kulumat on elämän jälkiä. Hyvää alkavaa viikkoa.

  1. Ryijyt ovat ihania ja tämä oma ryijyni on minulle erityisen rakas, sillä se on mummoni tekemä. <3 Seinävaatteet tuovat kotiin kotoisuutta ja lämpimyyttä. Toivottavasti sopiva ryijy tulee sinulle vielä joskus vastaan. 🙂

 4. Minusta tuo tuoli näyttää oikein hienolta!♥ Lipastokin on oikein kaunis! Mukavaa alkanutta syksyä sinne:)

 5. Tiedän hyvin sen tunteen, kun tekee löydön kirpparilta. Minunkaan mieheni ei aina ihastu löytöihini, mutta ajan kanssa mieli on usein muuttunut.

 6. Hienon tuolin olet löytänyt , kukkakuosi sopii oikein puutarhateemaan. Kirppislöydöillä saa sisustettua persoonallisesti, tulee särmää ja uutta ulottuvuutta, tekevät myös sisustuksen mielenkiintoisemaksi. Hyvää syksyn jatkoa sinulle t. Inkeri

  1. Kirppislöydöt tuovat tosiaan mukavaa särmää sisustukseen. Mökkini sisustus on kokoelma kirppislöytöjä, perittyä ja jotain uuttakin. Sisustusta on mukava tehdä pikkuhiljaa. Hyvää syksyä myös sinulle!

Kommenttisi piristävät päivääni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here