Sulje
Search
Close this search box.

Kaikkea mikä tekee puutarhastasi vieläkin ihanamman! Puutarhakoristeet, pienet ja isot pihapatsaat, tuulikellot, hyvät puutarhatyökalut, kauniit kastelukannut ja paljon muuta kivaa.

Puutarha

KAIKKI PUUTARHATUOTTEET:

Showing 1–16 of 191 results

Puutarhan sisustus

Puutarhaa voi sisustaa ihan samoin kuin kotiakin. Puutarhaan tyyliin sopivat puutarhakoristeet ja puutarhapatsaat luovat kivoja yksityiskohtia ja mielenkiintoisia näkymiä puutarhaan. Puutarhurin Maja verkkokaupasta löydät erilaisia pihapatsaita, puutarhakoristeita, tuulikelloja, laatikoita ja koreja viihtyisään ja oman näköiseen puutarhaan. Monet puutarhapatsaat ja koristeet sopivat myös kodin sisustukseen.

Puutarhanhoito

Puutarhanhoito on vieläkin mukavampaa kunnon välineillä. Kauniit puutarhatyökalut ja puutarhatarvikkeet voi pitää esillä ja ne voivat osa puutarhan sisustusta. Hyvä esimerkki kauniista puutarhatuotteesta on Burgon & Ball pehmuste rikkaruohojen kitkentään. Kestävien ja oikeasti mukavien pehmustetyynyjen kuva-aiheet ovat peräisin Royal Horticultural sosietyn kasvitieteellisestä kirjastosta löytyneistä 1800-luvun kuvista. Burgon & Ballin puuvartiset puutarhatyökalut ovat kestäviä ja hyvän näköisiä.

Puutarhaessu ja polvityyny ovat käteviä apuja rikkaruohojen kitkemisessä ja muissa puutarhatöissä. Meiltä löydät paljon muitakin ihania puutarhatuotteita kasvihuoneeseen, parvekkeelle ja puutarhaan.