Riippapelargonit ikkunalla

Helle näyttää sopivan toisille vallan mainiosti. Ikkunalaatikoiden pelargonit nauttivat lämmöstä ja kukkivat mökin seinustalla todella komeasti. Pelargonit ovat siitäkin ihania, että niiden jatkuvasta kastelemisesta ei tarvitse stressata kuumillakaan ilmoilla. Pelargonit eivät pistä pahaksi pientä kuivahtamista. Ihanteellisia mökin kesäkukkia siis! Tänä vuonna mökin laatikoissa on riippapelargoneja. Laatikoihin päätyi hieman jännä porukka. Seinustalla on nimittäin neljää eri väristä pelargonia. Värikimara ei ollut suunniteltu, tarkoitus oli hankkia vaaleanpunaisia pelargoneja kaikkiin laatikoihin, mutta kaupassa ei ollut laatikoihin tarpeeksi yhtä, kahta tai edes kolmea väriä. Sekoituksesta tuli lopulta tosi hauskan näköinen.

Lisäsin keväällä molemmille ikkunoille yhden istutuslaatikon. Seinustalla on nyt yhteensä neljä pitkää laatikkoa. Kyllä kannatti! Muutos on mielestäni todella onnistunut. Mitä kuuluu kesäkukille postuksesta voit katsoa, miltä seinusta näytti viime kesänä. Viime kesän laatikot olivat kivan rönsyileviä, mutta pidän tämän kesän istutuksien väreistä ja runsaudesta enemmän.

Tänä vuonna laatikoita riittää ikkunan reunasta reunaan.
Laatikoissa on yhteensä neljää eri väriä riippapelargoneja.
Näkymä ikkunasta ulos.

Oven viereisiin ikkunalaatikoihin laitoin jalopelargoneja. Nämä olivatkin minulle ihan uusi tuttavuus. Todella kauniita!

10 vastausta artikkeliin “Riippapelargonit ikkunalla”

  1. Upeuksia ja niin runsaina, hyvinvoivina. Itsekin laitoin parvekkeelle tänä vuonna vain pelargonioita ja pinkkiä sekä muitakin  värejä vähän kuin sekaisin, riippuvia piti olla mutta osa on kyllä seisovia. Nuo taitaakin olla daalioiden lisäksi ainoot jotka nyt viihtyvät kun on meinaan 38 astetta niin kaikki kuihtuu. (parvekkeella oli jo 50 astetta )Daaliat ovat ruukuissa ja maassa puutarhassa.

    Mukavia elokuun päiviä sulle sinne!

    1. No on kyllä ollut kuuma teilläkin päin! Meidänkin parvekkeella on todella kuuma. Kurkuillekkin lämpö oli liikaa tänä vuonna. Pelargonit ja daaliat ovat onneksi paitsi kestäviä myös kauniita. Mukavaa alkanutta elukuuta myös sinulle. 🙂

Kommenttisi piristävät päivääni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here