Kun arvontalaulu raikaa, on arvonnan aika!

Puutarhurin Majalta on lähdössä pieni paketti ilostuttamaan erästä onnekasta voittajaa. Suomalaisia unelmapuutarhoja kirjan arvonnassa tätä ihanaa puutarhakirjaa tavoitteli 44 osallistujaa. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Laitetaanpas vähän musiikkia soimaan, niin päästään oikeaan tunnelmaan.

Meillä ei valitettavasti ollut käytettävissä yhtä söpöä onnetarta, kuin Maatiaiskanasen elämää blogin arvonnassa. Ja koska kissatkaan eivät suostuneet nostamaan lappua hatusta, Herra Puutarhurin Maja arpoi voittajan random.org generaattorilla. Generaattorin valitsema voittaja on Tarja /Parasta Aikaa-blogi. Paljon onnea!

Iris ei suostunut onnettareksi, mutta auttoi palkinnon paketoinnissa.
Iippa-Liina ei voi vastustaa naruja. Pörröiset langat ja kuminauhat ovat parhaita.

Minä lähden Prismaan ostamaan mopoa eräälle pikkumiehelle 3-vuotislahjaksi ja saatan samalla piipahtaa pihamyymälässäkin. Ihan vain vähän katselemassa sipulivalikoimaa. 😉 Mukavaa keskiviikkoa!

2 vastausta artikkeliin “Kun arvontalaulu raikaa, on arvonnan aika!”

 1. Onnea voittajalle 🙂 Taika-onnetar alkoi kihertämään, kun kerroin, että häntä kehutaan söpöksi <3

  Teitkö prismalta hyviä löytöjä? Itsekkin eksyin taas pariin myymälään ja vähän lähti taimia mukaan 😉 Sipuleitakin ”muutama” 😉 Ihanaa aikaa <3 (vaikken syksystä muuten tykkääkään)

  Jos et vielä kerinnyt facebookissa osallistumaan Maatiaiskanasen Elämää-sivuston arvontaan, niin tule toki osallistumaan 🙂

  1. Taikalla oli tärkeä tehtävä. 🙂

   3 pakettia värilajitelmasipuleita tarttui Prismasta mukaan. Hintaa jäi vain 7,22 € /paketti asiakasomistajapäivien  -15% alennuksen jälkeen. Mietin vaan, kun noissa on kruunuvuokkojakin. Eikös ne laiteta vasta keväällä? Säilyyköhän ne sipuleina kevääseen asti vai laitanko jo nyt maahan? Mun mielestä ne ei kyllä talvehdi.

   Kiitos vinkistä, täytyypä käydä osallistumassa arvontaan. 😀

Kommenttisi piristävät päivääni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here