Puodin tarina

Tervetuloa!

Ihanaa, että löysit pieneen puotiini! Täältä löytyy kaikkea ihanaa kotiin ja puutarhaan.

Halu jakaa rakkaus puutarhanhoitoon oli yksi tärkeimpiä asioita, jotka saivat minut perustamaan Puutarhurin Majan verkkopuodin.  Aloitin verkkokaupan sivutoimisena vuoden 2017 lopulla ja nyt olen niin onnellinen, että saan tehdä tätä työtä kokoaikaisena!

Puutarhurin Majan puoti on saanut nimensä pienestä siirtolapuutarhamökistämme. Saimme tietää mökin kaupanteon yhteydessä, että puutarhapalstoilla olevia mökkejä kutsuttiin aikaisemmin majoiksi. Aloimme mieheni Timon kanssa kutsua mökkiä keskenämme majaksi.  Maja on sananakin tosi kiva! Se tuo mieleen pienen, soman ja kotoisan paikan. Juuri sellaisen paikan, jonka haluan myös Puutarhurin Majan olevan.

Verkkokaupan valikoima

Puodistani löytyy varsinaisten puutarhatarvikkeiden lisäksi myös paljon muuta kivaa vuoden ympäri. Valikoiman sydämenä ovat puutarhan kasvit, kukat ja eläimet. Myös kaikenlainen itse tekeminen ja puuhailu kuuluvat oleellisena osana puodin ajatusmaailmaan. Puutarhurin Majan puotia voisikin kuvailla puutarhaihmisten lifestyle kaupaksi!

Puodista löytyy kauniita ja käytännöllisiä puutarhatyökaluja ja tarvikkeita. Valikoimasta löydät mm. puutarhakäsineet, essut, istutuslapiot, oksasakset, polvityynyt ja söpöt kastelukannut. Rikkaruohojen myrkyttömään taltutukseenkin löytyy monenlaisia työkaluja! Puutarhan koristeet osastolla ihastuttavat mm. vekkulit sammakkopatsaat ja tuulikellot.

Puutarhan tunnelmaa on tietenkin ihana tuoda myös sisätiloihin. Verkkokaupasta löytyvät kauniit vintage kasvijulisteet, joiden kuvat ovat uusintapainoksia vanhoista opetustauluista. Yksi omista suosikeistani ovat Mr Plantin aidonnäköiset tekokukat. Puodilta löytyy myös vaihtuva valikoima kauniita Cottage Garden -tyylisiä sekä eläinaiheisia sisustustuotteita. Puodissa on myös kukka- ja luonnonkosmetiikkaa sekä ekosiivoustuotteita.

Varastopuoti Tampereella

Asiakkaat olivat jo pitkään kyselleet onko meillä kivijalkaliikettä. Vihdoin kesällä 2019, muuttaessamme isompiin tiloihin minulla oli mahdollisuus avata pieni varastopuoti. Kutsun myymälää varastopuodiksi, koska se on verkkokaupan varaston yhteydessä ja löytyy hieman yllättävästä paikasta! Ulkoa vaatimattoman näköinen varastopuoti sijaitsee nimittäin Tampereella Hervannan pienteollisuusalueella. Varastopuodilta löydät koko verkkokaupan valikoiman ja voit tutustua lähemmin esimerkiksi Frenchic kalkkimaaleihin.

Katso liikkeen aukioloajat ja tarkempi sijainti täältä. Etukäteen sopimalla voit tulla ostoksille myös muulloin sinulle sopivana aikana. Meille on helppo ajella ja puodin edessä on myös hyvät parkkipaikat. Varastopuoti sijaitsee kävelymatkan (noin 1,6 km) päässä Hervannan keskustasta, joten paikanpäälle pääsee mukavasti myös linja-autolla. Tervetuloa!

Mukavia ostoshetkiä!

Palvelen mielelläni sinua ja vastaan mieleesi tulleisiin kysymyksiin. Voit ottaa minuun yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse minna@puutarhurinmaja.fi.  Tervetuloa mukaan Puutarhurin Majan matkaan myös Facebookissa, Instagramissa ja blogissa. Mukavia ostoshetkiä ja toivottavasti viihdyt Puutarhurin Majalla!

Lämpimin terveisin,

 

Yhteystiedot:
Puutarhurin Maja Oy
Hepolamminkatu 36 C 2
33720 TAMPERE

Y-tunnus 2802747-5
minna@puutarhurinmaja.fi
Puodin pitäjä: Minna Auranen