Verkkokauppa puutarhaihmisille

Tervetuloa!

Ihanaa, että löysit pieneen puotiini! Täältä löytyy kaikkea ihanaa kotiin ja puutarhaan.

Halu jakaa rakkaus puutarhanhoitoon oli yksi tärkeimpiä asioita, jotka saivat minut perustamaan Puutarhurin Majan verkkopuodin.  Aloitin verkkokaupan sivutoimisena vuoden 2017 lopulla ja nyt olen niin onnellinen, että saan tehdä tätä työtä kokoaikaisena! Puutarhurin Maja verkkokaupasta ja puutarhasivustosta on tullut erottamaton osa pientä puutarhaelämääni.

Verkkokaupan valikoima

Tiesin alusta asti, että haluan puotiini tarjolle muutakin kuin varsinaisia puutarhatyökaluja. Puodistani löytyykin paljon myös muuta kivaa vuoden ympäri. Tärkeässä osassa ovat puutarhan eläimet, kasvit ja luonto. Puutarhurin Majan puotia voisikin kuvailla puutarhaihmisten lifestyle kaupaksi!

Puutarhatyökaluja ja tarvikkeita löytyy monelta valmistajalta. Puutarhatuotteista löydät mm. puutarhakäsineet, istutuslapiot, oksasakset, polvityynyt ja söpöt kastelukannut. Ja tietenkin puutarhamukit!

Puutarhan koristeet osastolla ihastuttavat mm. vekkulit sammakkopatsaat ja ruosteisesta metallista tehdyt koristeet. Puutarhan tunnelmaa on tietenkin ihana tuoda myös sisätiloihin. Verkkokaupasta löytyvät kauniit vintage kasvijulisteet ja pikkutavarat, joiden kuvat ovat uusintapainoksia vanhoista opetustauluista. Puodissa on myös valikoima kukka- ja luonnonkosmetiikkaa sekä ekosiivoustuotteita.

Varastopuoti Tampereella

Asiakkaat olivat jo pitkään kyselleet onko meillä kivijalkaliikettä. Vihdoin kesällä 2019, muuttaessamme isompiin tiloihin minulla oli mahdollisuus avata verkkokaupan varaston yhteyteen pieni varastopuoti! Puodilta löydät koko verkkokaupan valikoiman ja voit tutustua lähemmin esimerkiksi Frenchic kalkkimaaleihin. Puoti sijaitsee Tampereella Hervannan teollisuusalueella osoitteessa Hepolamminkatu 36 C 2. Katso aukioloajat täältä. Etukäteen sopimalla voit tulla ostoksille myös muulloin sinulle sopivana aikana. Meille on helppo ajella ja puodin edessä on myös hyvät parkkipaikat. Varastopuoti sijaitsee kävelymatkan (noin 1,6 km) päässä Hervannan keskustasta, joten paikanpäälle pääsee mukavasti myös linja-autolla. Tervetuloa!

Puutarhurin Maja

Puutarhurin Maja on saanut nimensä pienestä siirtolapuutarhamökistämme. Saimme tietää mökin kaupanteon yhteydessä, että puutarhapalstoilla olevia mökkejä kutsuttiin aikaisemmin majoiksi. Aloimme mieheni Timon kanssa kutsua mökkiä keskenämme majaksi. Pidän maja sanasta. Se tuo mieleeni pienen, soman ja kotoisen paikan. Juuri sellaisen paikan, jonka haluan myös Puutarhurin Majan olevan.

Mukavia ostoshetkiä

Palvelen mielelläni sinua ja vastaan mieleesi tulleisiin kysymyksiin. Voit ottaa minuun yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse minna@puutarhurinmaja.fi.  Tervetuloa mukaan Puutarhurin Majan matkaan myös Facebookissa, Instagramissa ja blogissa. Mukavia ostoshetkiä ja toivottavasti viihdyt Puutarhurin Majalla!

Lämpimin terveisin,

 

Yhteystiedot:
Puutarhurin Maja Oy
Hepolamminkatu 36 C 2
33720 TAMPERE

Y-tunnus 2802747-5
minna@puutarhurinmaja.fi
Puodin pitäjä: Minna Auranen