Verkkokauppa puutarhaihmisille

Tervetuloa puotiini!

Puutarhurin Majan verkkopuodista löydät kaikkea ihanaa kotiin ja puutarhaan.

Puutarhurin Majan puoti syntyi halusta perustaa verkkokauppa puutarhaihmisille, meille kaikille jotka haluamme elämään hieman lisää kauneutta ja suloisuutta. Pieni verkkokauppani avasi ovensa loppuvuodesta 2017. Jo ensimmäisenä vuotena olen saanut lähettää ilahduttavan monta paketillista ihania asioita ympäri Suomen.

Puodin valikoima

Valikoiman innoittajina ovat olleet kukka- ja kasviaiheet, puhdas luonto, puutarhan eläimet, vanhat kauniisti kuluneet tavarat sekä yhdessä oleminen ja käsillä tekeminen.

Puodin valikoimasta löytyvät ihanat kasvitaulut, puutarhan koristeet sekä kauniit ja käytännölliset puutarhatyökalut ja -asusteet. Puutarhan kahvi- ja teehetkiin löydät somat servetit, suussa sulavat herkut ja söpöt mukit. Puodissa on myös valikoima kotimaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa sekä ihanan tuoksuiset siivoussaippuat ja pyykkietikat. Verkkopuodistani löydät myös ilahduttavat lahjat paitsi puutarhaharrastajalle myös tupaantuliaisiin, äidille, ystävälle ja muille ihanille.

Puutarhurin Maja

Puutarhurin Maja on myös puutarhaharrastajien verkkosivusto. Täältä voit lukea lisää meistä. Puutarhurin Maja on saanut nimensä pienestä siirtolapuutarhamökistämme. Puutarhapalstoilla olevia mökkejä kutsuttiin aikaisemmin majoiksi. Maja onkin sopiva nimi ihanalle, pienelle ja kotoisalle paikalle. Juuri sellaiselle paikalle, jonka toivoisin myös pienen puotini olevan.

Mukavia ostoshetkiä

Palvelen mielelläni sinua ja vastaan mieleesi tulleisiin kysymyksiin. Voit ottaa minuun yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse minna@puutarhurinmaja.fi.  Tervetuloa mukaan Puutarhurin Majan matkaan myös Facebookissa ja Instagramissa. Mukavia ostoshetkiä!

Lämpimin terveisin,

 

Yhteystiedot:
Puutarhurin Maja Oy
Tutkijankatu 4 A 11
33720 TAMPERE

HUOM! Puotini toimii vain verkkokauppana. Tilaukset voi sovittaessa noutaa Tampereen Hervannasta.

Y-tunnus 2802747-5
minna@puutarhurinmaja.fi
Puodin pitäjä: Minna Auranen