Verkkokauppa puutarhaihmisille

Tervetuloa!

Ihanaa, että löysit pieneen puotiini! Puutarhurin Majan puoti on puutarhaihmisten oma verkkokauppa. Halu jakaa rakkaus puutarhanhoitoon oli yksi isoimpia asioita, jotka saivat minut perustamaan Puutarhurin Majan verkkopuodin.  Aloitin verkkokaupan sivutoimisena vuoden 2017 lopulla ja nyt olen niin onnellinen, että saan tehdä tätä työtä kokoaikaisena. Puutarhurin Maja verkkokaupasta ja puutarhasivustosta on tullut osa pientä puutarhaelämääni.

Verkkokaupan valikoima

Tiesin alusta asti, että haluan puotiini tarjolle muutakin kuin varsinaisia puutarhatyökaluja. Puodistani löytyykin paljon myös muuta kivaa. Tärkeässä osassa ovat puutarhan eläimet, kasvit ja luonto. Puutarhurin Majan puotia voisikin kuvailla puutarhaihmisten lifestyle kaupaksi!

Puutarhatyökaluja ja tarvikkeita löytyy monelta valmistajalta. Puutarhatuotteista löydät mm. puutarhakäsineet, istutuslapiot, oksasakset, polvityynyt ja kuviolliset kastelukannut. Ja tietenkin puutarhamukit! Kävelykierrokset puutarhassa höyryävän kahvimukin ja toisen puutarhaihmisen kanssa ovat melkein parasta mitä tiedän. Puutarhan koristeissa on esimerkiksi hauskoja pieniä valurautapatsaita. Verkkokaupasta löytyvät myös kauniit vintage kasvijulisteet ja pikkutavarat, joiden kuvat ovat uusintapainoksia vanhoista opetustauluista. Puodissa on myös valikoima luonnonkosmetiikkaa ja ekosiivoustuotteita.

Puutarhurin Maja

Puutarhurin Maja on myös puutarhaharrastajien verkkosivusto. Täältä voit lukea lisää meistä. Puutarhurin Maja on saanut nimensä pienestä siirtolapuutarhamökistämme. Puutarhapalstoilla olevia mökkejä kutsuttiin aikaisemmin majoiksi.

Mukavia ostoshetkiä

Palvelen mielelläni sinua ja vastaan mieleesi tulleisiin kysymyksiin. Voit ottaa minuun yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse minna@puutarhurinmaja.fi.  Tervetuloa mukaan Puutarhurin Majan matkaan myös Facebookissa ja Instagramissa. Mukavia ostoshetkiä ja toivottavasti viihdyt Puutarhurin Majalla!

Lämpimin terveisin,

 

Yhteystiedot:
Puutarhurin Maja Oy
Tutkijankatu 4 A 11
33720 TAMPERE

HUOM! Puotini toimii vain verkkokauppana. Tilaukset voi sovittaessa noutaa Tampereen Hervannasta.

Y-tunnus 2802747-5
minna@puutarhurinmaja.fi
Puodin pitäjä: Minna Auranen