Blogi täyttää yhden vuoden, arvonta!

Viime vuoden kesäkuun alussa kirjoitin ensimmäisen blogipostaukseni Puutarhurin Maja blogiin. Oikeastaan en ollut sitä ennen kirjoittanut juuri mitään muutakaan internettiin. Tervetuloa Puutarhurin Majalle postauksessa kirjoitin:

”Toivon, että tätä blogia kirjoittamalla saan tallennettua puutarhani muuttumista ja puutarhaprojektejani teidän ja omaksi ilokseni. Toivon löytäväni blogini ja Puutarhurin Maja -sivuston kautta samanhenkisiä puutarhaharrastajia, joiden kanssa voin vaihtaa kuulumisia, tietoa ja ideoita sekä viettää mukavaa aikaa.”

Nyt tasan vuotta myöhemmin voin ilokseni todeta, että nuo silloin esittämäni toiveet ovat toteutuneet! Vuoden aikana olen ottanut satoja tai jopa tuhansia valokuvia, ollut mukana mielenkiintoisissa puutarhaprojekteissa, ihastellut muiden puutarhajuttuja ja tutustunut moneen uuteen puutarhaihmiseen.

Ensimmäisen ja toisenkin blogikirjoituksen kirjoittaminen jännitti ihan vietävästi. Mietin myös keksinkö tarpeeksi aiheita kirjoituksiin. Nyt postausten julkaiseminen ei enää jännitä ja aiheitakin riittää enemmän kuin aikaa niistä kirjoittamiseen.

Blogin kirjoittaminen ja kaikki siihen liittyvä on ollut tosi mukavaa puuhaa. Ja iso kiitos siitä kuuluu myös sinulle blogini lukija! On ollut kiva huomata, että myös vanhoja blogipostauksia luetaan ahkerasti. Viime päivinä lukukertoja ovat saaneet erityisen paljon kurkkupostaukset.

Burgon & Ball Flora & Fauna tarjotin
Kuva: Burgon & Ball

Kiitokseksi ajattelin laittaa käyntiin synttäriarvonnan! Arvonnan palkinto löytyy tietenkin Puutarhurin Majan puodista. Puotiin saapui juuri uutena merkkinä englantilainen Burgon & Ball, jonka tuotteista valitsin palkinnoksi voittajalle Flora ja Fauna sarjan ihanan tarjottimen ja mukin. Tarjotin ja muki löytyvät jo verkkopuodista, muut tuotteet tulevat myyntiin verkkokauppaan tulevana viikonloppuna.

Arvonnan säännöt ovat tutut:

 • Voit osallistua arvontaan kommentoimalla vapaamuotoisesti tätä postausta.
 • Arvonta-aika on sunnuntaihin 10.6.2018 klo 23.59 asti.
 • Palkinto postitetaan voittajalle EU:n alueelle.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja onnea arvontaan!

62 vastausta artikkeliin “Blogi täyttää yhden vuoden, arvonta!”

 1. Onnea 1-vuotiaalle 😊 ja paljon lisää blogivuosia. Olen mukana arvonnassa.

 2. Onnea 1-vuotiaalle blogille minulta myös. Osallistun arvontaan.

 3. Onnea 1-vuotiaalle! 🙂 Kiitos kivasta blogista. Mukana arvonnassa!

 4. Aika menee pian hyvässä seurassa ja viihtyisässä puutarhassa. Onnea 1 vuotiaalle j amielelläni osallistun myös arvontaan.

 5. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Hienoa, että odotuksesi ovat blogaamisesta täyttyneet!

   

  Astiat ovat myös aivan ihania!

 6. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Seuraan juttujasi Instagramissa (tykkoolaiset), mutta blogiin en ollutkaan aikaisemmin tutustunut! Olen lapsesta asti ollut innokas puutarhaharrastaja, mutta elämän viedessä on puutarhailu valitettavasti jäänyt vähemmälle. Tänä kesänä puutarhakärpänen taas puraisi ja vanhan talon remontoinnin rinnalla myös vanhassa pihassa olisi tarkoitus saada aikaiseksi yhtä sun toista 😉

 7. ONNEA 1-vuotiaalle! Blogiisi löysin siirtolapuutarhajuttuja etsiessäni 🙂
  Mukana ihanassa arvonnassa!

 8. Hei ja onnittelut 1-vuotiaalle täältä napapiirin pohjoispuolelta. Hauskaa tutustua blogiisi. Hauskaa olisi myös saada oman pihan kahvistelunurkkaukseeni ihana muki ja tarjotin. Suotuisaa puutarhastelukeää toivotellen Johanna. 🌹

 9. Onnittelut myös minulta. Taisin löytää tänne, kun etsin syysistutuksiin vinkkejä. En enää jaksa kasvattaa hyötykasveja muuta kuin kesäkurpitsaa, salaattia ja yrttejä. Harmitusta myös aiheuttaa jokavuotiset talvituhot puille ja pensaille. Lumi oli katkonut viime syksynä istuttamani marjasinikuusaman pensaista monta oksaa. Olisi pitänyt tuet laittaa. Mongolian vaahterakin on rujon näköinen, kun iso oksahaara katkesi.
  Mukavaa kesää sinulle ja arvonnassa mukana.

 10. Onnea yksivuotiaalle! <3

  Blogisi on ihana lisä puutarhablogien maailmaan… ja kaupan tuotteet ovat niin suloisia, että haluaisin ne kaikki. 🙂

 11. Onnea 1-vuotiaalle!
  Olen niin mukana. Nään jo sieluni silmin terassikaffet lintujen kanssa. Rakastan niin näitä siivekkäitä ystäviämme, joten istun jo peukut pystyssä 😀
  Hienoa viikon jatkoa ja kesää! Vaikka mulla onkin tänään toppatakki päällä 😉

 12. Paljon onnea! Tuo tarjotin on aivan äärettömän suloinen! 🙂

 13. Ihanaa, kun toiveet toteutuvat 🙂 Paljon onnea vuoden vanhalle blogille!

 14. Onnittelut 1-vuotiaalle! Mukana kauniin palkinnon arvonnassa 🙂

 15. Paljon Onnea 1-vuotiaalle!!

  Kaunis arvontapalkinto! Mukana.

   

 16. Onnea 1-vuotiaalle. Meillä on aina jonkinlainen puutarhaprojekti meneillään ja blogisi toimii hyvänä inspiraationa itselle. Mukaan ihanaan arvontaan. Tarjotin ja muki sopisivat hyvin aamuisiin kahvihetkiin, kun terassilla kuuntelen linnunlaulua ennen töihin lähtöä.

 17. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi! Mukana arvonnassa, ihana palkinto.

 18. Lämpöiset onnittelut blogillesi! 🙂 Mukaan myös kivaan arvontaan.

 19. Myöhäiset onnittelut!:) Aivan ihanan näköinen tuo muki ja just sopivan kokoinen teemukiksi.

 20. Ihana tuo palkinto 😍 turkoosin ystävä kun oon 😍 ja oikein paljon onnea 1v. blogillesi 🌹 täytyy muutama juttu käydä tilaamassa, nettikaupasta. Lämmintä ja aurinkoista kesää toivotellen 🌷🌻🌼🌸🌺🌞

Kommenttisi piristävät päivääni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here