Search
(1 tuotearvio)

Luna bucket hattu oljenvärinen, Sunday Afternoons

39,90 

Kaunis ja monikäyttöinen vintage tyylinen bucket hattu.

Vain 1 varastossa

SKU PR/06250 Osastot , , , Avainsana

Kaunis ja persoonallinen bucket mallinen hattu. Oljensävyinen hattu on valmistettu paperinarusta ja polyesterinarusta. Hatun pinta on kaksivärinen, siinä on sekoitettuna vaaleampaa ja tummempaa oljen väriä. Lieri ei ole jäykkä vaan se laskeutuu kauniisti.  Hatun materiaali on pehmeää ja napakkaa. Tämä on täydellinen hattu otettavaksi mukaan myös lomamatkalle! Hattu pakkautuu hienosti pieneen tilaan ja palautuu kauniisti alkuperäiseen muotoonsa. Monipuolinen hattu näyttää kauniilta kesämekon kanssa ja toimii yhtä hyvin myös syksyiseen asuun yhdistettynä.

Hattu istuu päähän mukavasti ja tukevasti. Hatun sisällä on pehmeästä puuvillakankaasta valmistettu hikinauha, jonka sisällä kulkee nyöri. Nyörillä hatun kokoa voi hienosäätää itselleen sopivaksi. Hatun lierin leveys on noin 6 cm. Kaikissa kalifornialaisen Sunday Afternoonin kesähatuissa on aurinkosuoja. Tässä hellehatussa on korkein suoja UPF 50+.  Hattua kiertää leveä tummanvihreä koristenauha. Hatun takapuolella (tai sivulla, jos niin haluat) on koristeena pyöreä lenkki johon on kiinnitetty ohuita koristenauhoja. Vinkki! Kiinnitä lenkkiin oma koriste niin saat hatusta taatusti yksilöllisen.

HUOM! Tämä hattu on päätuotekuvan ja kahden ensimmäisen lisäkuvan värinen (olki / luonnonvärinen). Muut kuvat ovat ruskeasta ja vaaleasta hatusta.

Koko: pään ympärys 56-58 cm (M)
Materiaali: 50 % paperinaru 50% polyesterinaru
Paino: 162 g

  1. Maatiaispuutarhuri (varmistettu kirjoittaja)

    Erittäin mukava, istuu hyvin ja tuntuu miellyttävältä päässä. Lieri on juuri sopivan kokoinen ja hatun saa tosiaan taiteltua kasaan ja se palautuu entiseen malliinsa. Tuntuu ja näyttää laadukkaalta. Yksi tähti pois siitä, että valmistusmateriaalit eivät kestä vettä eli sateen sattuessa hattu taskuun.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here