Puutarhurin Majan puoti

Puutarhurin Majan puoti on verkkokauppa puutarhaihmisille. Puodista löytyy kaikkea ihanaa ja kaunista, mausteena ripaus englantilaisen cottage gardenin tunnelmaa.

Suunnitellessani puotia, mielessäni oli kiireetön, kaunis ja yksinkertainen puutarhaelämä. Valikoiman innoittajina ovat olleet kukka- ja kasviaiheet, puhdas luonto, puutarhan eläimet, vanhat kauniisti kuluneet tavarat sekä yhdessä oleminen ja käsillä tekeminen. Poimi suosikkisi ja nauti kauneudesta.

Terveisin,

Ajankohtaista

Puoti on auki, tervetuloa!

Avajaistarjouksena saat kaikista joulu2017-tuoteosaston tuotteista -15 % alennuksen! Alennuksen saat antamalla koodin JOULU2017 kassalla. Alennus on voimassa 24.12.2017 asti. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Tästä joulutuotteisiin

Tilaa sunnuntai-iltaan 17.12.2017 mennessä niin ehdit saada pakettisi jouluksi!

 

Joulu 2017

Joulun tuoksuja ja tunnelmaa

Puutarhurin Majan joulu tuoksuu vaniljalta ja jouluomenalta. Kotoinen ja lämmin joulutunnelma syntyy luonnon väreistä: ruskeasta, harmaasta, valkoisesta, havunvihreästä ja joulunpunaisesta. Joulun pikkupaketeihin kääriytyy perinteisellä reseptillä valmistettua voitoffeeta, tuoksukynttilöitä ja käsintehtyjä sytykesipsejä.

Joulun alla vanhat rakkaat joulukoristeet saavat uusia kavereita, jotka nostetaan esille vuosi toisensa jälkeen. Uudet tarinat ja perinteet limittyvät vanhoihin. Ikkunalle sytytetyt kynttilät tervehtivät tulijaa. Läheiset ovat kokoontuneet yhteen. Kaikki on valmista. Rauhallinen ja kiireetön joulu voi alkaa.

Katso joulutuotteita

Lahjaksi

Tuotteet