Search
(2 tuotearviota)

Sundancer puutarhahattu niskasuojalla hiekka UPF 50+, Sunday Afternoons

68,90 

Ihana hyvin suojaava aurinkohattu.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Kaunis ja käytännöllinen hellehattu niskasuojalla. Hatussa on upea leveä lieri. Tyylikäs moneen asuun sopiva vaalea hiekanväri. Laadukkaasta tiheäänkudotusta kankaasta valmistettu hattu on mukavan kevyt. Tämä on täydellinen auringolta suojaava kesähattu puutarhatöihin! Hatun laskostettu niskasuoja on tarpeeksi pitkä ja suojaa hyvin niskaa palamiselta. Hattu on myös vedenpitävä, joten se sopii aurinkoisten päivien lisäksi sadehatuksi.

Hattu istuu päähän mukavasti ja sen kokoa voi säätää takana olevalla säätöhihnalla. Hatussa on myös aukko ponihännälle. Kaikissa kalifornialaisen Sunday Afternoonin kesähatuissa on aurinkosuoja. Tässä hellehatussa on korkein suoja UPF 50+. Hatussa on säädettävä leukahihna, joten hatun päästä karkaamista ei tarvitse pelätä tuulisempanakaan päivänä. Hihnan voi asettaa piiloon pään taakse tai hatun sisään jos sitä ei halua käyttää lean alla. Hatun sisällä on hikinauha. Hatun lierin leveys on noin 11,5 cm ja niskasuojan pituus 19 cm. Saatavana myös muita värivaihtoehtoja.

HUOM! Tämä hattu on päätuotekuvan värinen (hiekanvaalea). Kuvissa on myös muun värisiä saman mallisia hattuja.

Koko: säädettävä, pään ympärys 54,5-61 cm (S-L)
Materiaali: polyamidi
Paino: 82 g
Hoito: käsinpesu

  1. Kesäheinä

    Tällaista olen etsinyt. Huipputuote myös etelän kuumille lomille!

  2. Merja (varmistettu kirjoittaja)

    Ihanan kevyt hattu ja mahtuu isopäisellekin hyvin (60). Pysyy tosi hyvin päässä, kun takana ei ole lieriä, vaan aurinkosuojakangas.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here