Search
(4 tuotearviota)

Sol Seeker hellehattu Agate – oljenvärinen koko: M, Sunday Afternoons

48,90 

Täydellinen hattu kesäisiin päiviin.

Varastossa

Todella viehättävä hellehattu kivoilla yksityiskohdilla. Oljensävyinen hattu on valmistettu paperinarusta ja polyesterinarusta. Hatun pinta on kaksivärinen, siinä on sekoitettuna vaaleampaa ja tummempaa oljenväriä. Hatun lieri on juuri sopivan leveä, se antaa suojaa auringolta mutta ei haittaa näkemistä ja tekemistä. Lieri ei ole jäykkä vaan se laskeutuu kauniisti.  Hatun materiaali on pehmeää ja napakkaa. Tämä on täydellinen kesähattu otettavaksi mukaan myös lomamatkalle! Hattu pakkautuu hienosti pieneen tilaan ja palautuu kauniisti alkuperäiseen muotoonsa. Monipuolinen hattu näyttää kauniilta kesämekon kanssa ja toimii yhtä hyvin myös vaikkapa rentoon sortsiasuun yhdistettynä.

Hattu istuu päähän mukavasti ja tukevasti. Kaikissa kalifornialaisen Sunday Afternoonin kesähatuissa on aurinkosuoja. Tässä hellehatussa on korkein suoja UPF 50+.  Hattua kiertävät ohuet koristenauhat, joihon on pujotettu koristeeksi erilaisia kauniita valkoisia, vihreitä ja messinginvärisiä helmiä. Hatun sisällä on pehmeästä puuvillakankaasta valmistettu hikinauha, jonka sisällä kulkee nyöri. Nyörillä hatun kokoa voi hienosäätää itselleen sopivaksi. Hatun lierin leveys on noin 9 cm. Saatavana myös isompi koko ja muita värivaihtoehtoja.

Tähän hattuun on helppo ihastua! Sol Seeker hellehattu on myös puodin pitäjän oma suosikki verkkokaupan hellehattuvalikoimasta.

HUOM! Tämä hattu on päätuotekuvan värinen (olki / luonnonvärinen). Muut kuvat ovat eri värisistä hatusta. Helmet ja koristenauha ovat samanväriset kaikissa hatuissa.

Koko: pään ympärys 56-58 cm (M)
Materiaali: 50 % paperinaru 50% polyesterinaru
Paino: 156 g

 1. Satu (varmistettu kirjoittaja)

  hyvälaatuisen oloinen, ei liian lurppa mutta taittuu rullalle jos matkalle mukaan haluaa ottaa. Mulla pieni pää joten sisällä olevien säötönarujen avulla säätäen ei uppoa liian syvälle päähän.

 2. Satu (varmistettu kirjoittaja)

  hyvälaatuisen oloinen, ei liian lurppa, mutta taittuu rullalle jos matkalle mukaan haluaa ottaa. Mulla pieni pää, joten sisällä olevien säötönarujen avulla säätäen ei uppoa liian syvälle päähän. Koko m sopiva.

 3. Nina P. (varmistettu kirjoittaja)

  Hattu juuri sellainen, kuin kuvauksessa kerrottu. Pysyy hyvin päässä. Lieri hyvän kokoinen eikä lerpahda. Hyvälaatuisen oloinen ja nätti hattu!

 4. JenniH

  Juuri sellainen kesähattu mitä olin pitkään etsinyt! Vastasi tuotekuvausta hyvin. L koko oli sopiva, nyörisäätö toki plussaa niin saa juuri sopivaksi tarvittaessa. Pakkautuu hyvin kasaan ja palautuu kuosiinsa. Lieri suojaa hyvin muttei ole niin iso ettei alta näkisi.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here