Sulje
Search
Close this search box.
(1 tuotearvio)

Puutarhahattu / urheiluhattu hiekka S/M, Sunday Afternoons

63,90 

Beige aurinkohattu niskasuojalla.

Varastossa

Puutarhahattu / urheiluhattu hiekka S/M, Sunday Afternoons on lisätty toivelistallesi
Puutarhahattu / urheiluhattu hiekka S/M, Sunday Afternoons on lisätty toivelistallesi

Käytännöllinen hellehattu niskasuojalla.  Hatun värinä on moneen asuun sopiva vaalea hiekanväri. Laadukkaasta tiheäänkudotusta kankaasta valmistettu hattu on mukavan kevyt. Tämä on täydellinen auringolta suojaava kesähattu puutarhatöihin, vaelluksille ja muuhun ulkoiluun ja urheiluun. Hatun niskasuoja suojaa hyvin niskaa palamiselta. Hatun sivuilla on hengittävästä kankaasta valmistetut osat ilmastointia varten. Hattu on myös vedenpitävä, joten se sopii aurinkoisten päivien lisäksi sadehatuksi.

Hattu istuu päähän mukavasti ja sen kokoa voi säätää takana olevalla säätöhihnalla. Hatussa on myös aukko ponihännälle. Kaikissa kalifornialaisen Sunday Afternoonin kesähatuissa on aurinkosuoja. Tässä hellehatussa on korkein suoja UPF 50+. Hatussa on säädettävä leukahihna, joten hatun päästä karkaamista ei tarvitse pelätä tuulisempanakaan päivänä. Hihnan voi asettaa piiloon pään taakse tai hatun sisään jos sitä ei halua käyttää lean alla. Hatun sisällä on hikinauha. Hatun lierin leveys on noin 10 cm ja niskasuojan pituus 13 cm.

HUOM! Tämä hattu on päätuotekuvan värinen (hiekanvaalea). Kuvissa on myös muun värisiä saman mallisia hattuja.

Koko: säädettävä, pään ympärys 54-58 cm (S-M)
Materiaali: polyamidi
Paino: 62 g

  1. Pirre (varmistettu kirjoittaja)

    Niskasuoja tuntuu ensin oudolta, mutta halutessaan sen voi kääntää hatun sisälle. Auringossa niskalippa suojaa hyvin niskan ja sateella ohjaa veden sadetakin kauluksen yli. Kätevä. Pysyy tuulella päässä kaulanauhan avulla.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here