(1 tuotearvio)

DIY Minimaailma kirjahyllyyn – The Secret Rhythm Book Nook

49,90 

Hieno itse askarreltava musiikkihuone kirjahyllyyn.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen musiikkihuoneen. Suuren suosion maailmalla saaneet Book Nook askartelusetit nyt myös Suomesta Puutarhurin Maja verkkokaupasta! Minimaailma asetetaan valmistumisen jälkeen kirjahyllyyn kirjojen sekaan. Miniatyyrimaailma näyttää tosi viehättävältä ja mielenkiintoiselta kirjojen joukossa. Tässä pienessä miniatyyrimaailmassa on jopa LED valot!

Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Secret Rhythm Book Nook paketti sisältää tarvikkeet pienen musiikkiharrastushuone minimaailman rakentamiseen. Paketti sisältää monta kivaa osaa. Suurin osa osista on valmistettu ohuesta laserleikatusta puulevystä. Musiikkihuoneen koristukseksi askarrellaan mm. kitaroita, työpöytä ja gramofoni.

Book Nookin rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi patterikotelon ja led valot. Paketin lisäksi tarvitset askarteluliimaa, patterit (2 x AAA) ja terävät sakset sekä mielellään myös katkoteräveitsen ja pinsetit. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa! Tämä on myös mainio lahja musiikkiharrastajalle.

Katso myös muut Book Nookit ja miniatyyri askartelupaketit!

Koko: 23 x 18 x 11 cm
Mittasuhde: noin 1:24
Paketin koko: 32 x 21 x 6 cm
Materiaali: puu, paperi, kangas

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. Kolme viimeistä kuvaa ovat esimerkkinä ohjeista ja ne eivät ole tästä paketista.

  1. Näpertelijä (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihana! Laadukas, osat sopivat hyvin yhteen. Tämän parissa vierähti viikonloppu kivasti ja nyt on pakko hommata toinenkin. Ja nopea toimitus ilahdutti, kiitos!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here