Search
(7 tuotearviota)

DIY Minimaailma kirjahyllyyn – The Secret Rhythm Book Nook (sis. pölysuojan)

54,90 

Hieno itse askarreltava musiikkihuone kirjahyllyyn.

Varastossa

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen musiikkihuoneen. Suuren suosion maailmalla saaneet Book Nook askartelusetit nyt myös Suomesta Puutarhurin Maja verkkokaupasta! Minimaailma asetetaan valmistumisen jälkeen kirjahyllyyn kirjojen sekaan. Miniatyyrimaailma näyttää tosi viehättävältä ja mielenkiintoiselta kirjojen joukossa. Tässä pienessä miniatyyrimaailmassa on jopa LED valot!

Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Secret Rhythm Book Nook paketti sisältää tarvikkeet pienen musiikkiharrastushuone minimaailman rakentamiseen. Paketti sisältää monta kivaa osaa. Suurin osa osista on valmistettu ohuesta laserleikatusta puukuitulevystä. Musiikkihuoneen koristukseksi askarrellaan mm. kitaroita, työpöytä ja gramofoni. Tässä book nookissa on valmiiksi pleksimuovista valmistettu irrotettava pölysuoja!

Book Nookin rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi patterikotelon ja led valot. Paketin lisäksi tarvitset askarteluliimaa (lue lisää liimasta alempaa), patterit (2 x AAA) ja terävät sakset sekä mielellään myös katkoteräveitsen / kirurginveitsen ja pinsetit. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Katso myös muut Book Nookit ja miniatyyri askartelupaketit!

Koko: 23 x 18 x 11 cm
Mittasuhde: noin 1:24
Paketin koko: 32 x 21 x 6 cm
Materiaali: puu, paperi, muovi

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. Ohjeet ovat kuvapainotteiset ja englanninkieliset ohjelauseet ovat selkeitä ja lyhyitä. Ohjeiden ymmärtämiseen riittää perustason englanti. Jos malttaa nähdä hieman lisävaivaa, ohjeiden seuraaminen onnistuu kielitaidottomaltakin esimerkiksi Google kääntäjän avulla mainiosti.

*) Mikä liima sopii kokoamiseen? HUOM! Tämä paketti ei sisällä liimaa. Kokoamiseen sopii melkein mikä tahansa tavallinen askartelu- tai yleisliima (lukuunottamatta puikkomuotoista askarteluliimaa).

Valmistaja suosittelee kokoamiseen ”White Glue” -liimaa eli valkoista yleisliimaa. Puutarhurin Majan puodinpitäjä on testannut kokoamisessa hyvin toimiviksi mm. Pritt White Glue koulu- ja askarteluliiman sekä Eri Keeperin. Tämän tyyppistä liimaa löytyy useilta valmistajilta ja niitä on saatavana tavallisista marketeista.

 1. Näpertelijä (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihana! Laadukas, osat sopivat hyvin yhteen. Tämän parissa vierähti viikonloppu kivasti ja nyt on pakko hommata toinenkin. Ja nopea toimitus ilahdutti, kiitos!

 2. Rinyyli

  Aivan ihana minimaailma askartelun ja pikkutarkan näpräilyn ystäville! Tämän parissa sai hyvin ajan kulumaan, ja lukuisien pienien yksityiskohtiensa ansiosta mieli ja hermo lepäsi puuhatessa. Tätä voisi kutsua jopa mindfulnessiksi, kun tuntui, että ihan meditoisi tätä kasatessa… Osat olivat miltei 100% yksi yhteen alusta loppuun, ja lopputulos oli huikea valaistusta unohtamatta!
  Tilaisin toisen eri maailman, mutta kaikki varastot on tyhjentyneet näistä kirjahyllymaailmoista!

 3. Riiru (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukas! Osat sopivat todella hyvin yhteen! Ainoa miinus on, että valitsemallani boxilla ei ole tullimääräysten takia valmistajalta liimaa heti mukana. Oli pakko kokeilla erilaisia. Hyvin aidon näköinen ja ihanat yksityiskohdat: kirjojen ja levyjen päällystykset on hyvin tunnistettavissa; kirjoituspöydän laatikko on avattavissa; gramofonin neulatukea voi liikutella ym. On sopivasti haastetta ja paikka kirjahyllyssä. Paketti saapui nopeasti, mukana vielä pieni lahjakin ja kaunis kiitoskortti. Kaiken kaikkia oikein miellyttävä kokemus!

 4. Riiru (varmistettu kirjoittaja)

  Osat sopivat todella hyvin yhteen! Laadukas. Hyvin aidonnäköinen mini-maailma valoilla. Sopivasti haastetta. Pikkutarkat yksityiskohdat: kirjoituspöydän laatikko on avattavissa, gramofonin neula-tuki liikkuva, kirjojen ja levyjen päällystykset luettavissa ja tunnistettavissa jm. Harmitti, että tullimääräysten takia ei ole valmistajalta liimaa mukana. Jouduin kokeilemaan erilaisia. Paketti saapui todella nopeasti, mukana kaunis kiitoskortti ostosta + pieni yllätyslahja. Kaiken kaikkia miellyttävä kokemus! Kaunis lopputulos kirjahyllyyn.

 5. Sussu (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukava kasata, ihanan rentouttavaa puuhaa ja kaunis lopputulos ❤️ Palvelu ja toimitus aivan huippuluokkaa

 6. Joulupukin apulainen (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote tulee lahjaksi – päällisin puolin hyvin laadukkaan oloinen: pakkaus on hieno ja yllättävän painava. Toimitus tuli perille todella nopeasti muutamassa päivässä. Erinomaista palvelua.

 7. Miri (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanaa tekemistä, pari päivää vierähti mukavasti tämän parissa. Sopivan haastavaa ja myös erittäin rentouttavaa puuhaa, vaatii keskittymistä. Laadukas paketti, kaikki osat sopivat hyvin yhteen.
  Ilahduin kovasti todella nopeasta toimituksesta ja myös pikkulahjasta joka tuli paketin mukana. Haaveilen jo seuraavasta minimaailmasta!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here