Sulje
Search
Close this search box.
(3 tuotearviota)

DIY Miniatyyritalo Liisan teekauppa – Alice’s Tea Store

49,90 

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen teekaupan. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää monta satumaisen söpöä osaa.

Varastossa

DIY Miniatyyritalo Liisan teekauppa - Alice's Tea Store on lisätty toivelistallesi
DIY Miniatyyritalo Liisan teekauppa - Alice's Tea Store on lisätty toivelistallesi
SKU PR/06054 Osastot , , , Avainsana

Paketti sisältää tarvikkeet suloisen pienen teehuoneen rakentamiseen. Liisan teekauppa on saanut inspiraation Liisa ihmemaassa sadusta. Teekauppa on täynnä kivoja satumaisia yksityiskohtia. Liisan teekauppa / Alice’s tea store paketti sisältää monta söpöä ja mielenkiintoista osaa. Teekaupan koristukseksi askarrellaan mm. pikkuisia herkkuja, kassatiski sekä astioita. Taloon tulevat jopa LED valot!

Liisan teekaupan rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi liiman ja siveltimen. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarrelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Alice’s tea store on Robotimen Mystic Archives sarjasta, johon kuuluu myös muita taianomaisen ihania minitaloja. Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 20 x 14 x 22 cm
Paketin koko: 21 x  27 x 7 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. LED valojen patteri ei sisälly pakettiin.

 1. Jaana (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukas paketti, mukana tullut iso liimapurkki toimii erinomaisesti, hyvät ohjeet kokoamiseen.

  • Minna – Puutarhurin Maja

   Kiitos Jaana arvostelustasi. Kiva kuulla että olit tyytyväinen.

 2. Susanna Kantola (varmistettu kirjoittaja)

  Oli pettymys, että tässä pienoismallissa ei ollut osia leikattu valmiiksi. Olen rakentanut paljon booknook pienoismalleja ja ne ovat jotenkin laadukkaampia. Tämän kohdalla ei tullut vau efektiä, niinkuin booknookkeja rakentaessa vaan olo, että printattu vaan paperit matkaan. Booknookeissa kaikki osat ovat valmiina, pitää vain kehikoista irrotella. Itse ei saa osia leikattua tarpeeksi tarkkaan, että tulisi siisti. Muuten tämän pienoismallin osat ovat ihan laadukkaan oloisia. Itse ohjevihko paljon sekavampi ja vaikelukuisempi, kuin booknookeissa. Nämä ei valitettavasti mene nyt jatkoon. Liimaa oli mukana riittävästi mutta suippo liimapuikko olisi helpompi käsitellä. Mikään näistä ei ole myyjän vika. Toimitus oli todella nopeaa sekä asiakaspalvelu täys kymppi. Tämä tuote oli nyt vain vähän pettymys.

 3. Aila (varmistettu kirjoittaja)

  Tämähän ei ollut book nook niin kuin Susanna arvostelussaan kirjoitti vaan nukkekoti / Roombox diy. Niissähän ei ole valmista vaan diy tehdään itse. Tämä on siinä sarjassa täydellinen ja teidän pakettianne oli halvin mitä löysin. olen koonnut näitä kymmenittäin ja tässä oli hauskoja yksityiskohtia.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here