Search
(8 tuotearviota)

DIY Minimaailma kirjahyllyyn – Eternal Bookstore Book Nook (sis. pölysuojan)

54,90 

Upea itse askarreltava minimaailma kirjahyllyyn.

Varastossa

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen kirjaston. Suuren suosion maailmalla saaneet Book Nook askartelusetit nyt myös Suomesta Puutarhurin Maja verkkokaupasta! Minimaailma asetetaan valmistumisen jälkeen kirjahyllyyn kirjojen sekaan. Miniatyyrimaailma näyttää tosi viehättävältä ja mielenkiintoiselta kirjojen joukossa. Tässä pienessä miniatyyrimaailmassa on jopa LED valot!

Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Eternal Bookstore Book Nook paketti sisältää tarvikkeet pienen kirjakauppa minimaailman rakentamiseen. Paketti sisältää monta kivaa osaa. Suurin osa osista on valmistettu ohuesta laserleikatusta puukuitulevystä. Eternal Bookstoren koristukseksi askarrellaan mm. kirjoja, kynttilänjalkoja, nojatuoli ja tauluja. Tässä book nookissa on valmiiksi pleksimuovista valmistettu irrotettava pölysuoja!

Book Nookin rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi patterikotelon ja led valot. Paketin lisäksi tarvitset askarteluliimaa (lue lisää liimasta alempaa), patterit (2 x AAA) ja terävät sakset sekä mielellään myös katkoteräveitsen / kirurginveitsen ja pinsetit. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Katso myös muut Book Nookit ja miniatyyri askartelupaketit!

Koko: 23 x 18 x 11 cm
Mittasuhde: noin 1:24
Paketin koko: 32 x 21 x 6 cm
Materiaali: puu, paperi, muovi

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. Ohjeet ovat kuvapainotteiset ja englanninkieliset ohjelauseet ovat selkeitä ja lyhyitä. Ohjeiden ymmärtämiseen riittää perustason englanti. Jos malttaa nähdä hieman lisävaivaa, ohjeiden seuraaminen onnistuu kielitaidottomaltakin esimerkiksi Google kääntäjän avulla mainiosti.

*) Mikä liima sopii kokoamiseen? HUOM! Tämä paketti ei sisällä liimaa. Kokoamiseen sopii melkein mikä tahansa tavallinen askartelu- tai yleisliima (lukuunottamatta puikkomuotoista askarteluliimaa).

Valmistaja suosittelee kokoamiseen ”White Glue” -liimaa eli valkoista yleisliimaa. Puutarhurin Majan puodinpitäjä on testannut kokoamisessa hyvin toimiviksi mm. Pritt White Glue koulu- ja askarteluliiman sekä Eri Keeperin. Tämän tyyppistä liimaa löytyy useilta valmistajilta ja niitä on saatavana tavallisista marketeista.

 1. Kata (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihanaa puuhastelua ja todella nopea toimitus! Monelle ystävälle olen suositellut ja tilauksia on tulossa 🙂

 2. Helena (varmistettu kirjoittaja)

  Näpertely lumosi kertakaikkiaan Tuote on laadukas ja ohjeet hyvät, kokoaminen sujui yllättävän helposti. Ja tilaus tuli perille todella nopeasti! Tilaan varmasti uudelleen.

 3. Näpertäjä (varmistettu kirjoittaja)

  Todella rentouttavaa puuhaa! Selkeät ohjeet ja lopputuloksesta tuli juuri toivotunlainen. Innostus miniatyyreihin heräsi, aion ehdottomasti jatkaa harrastusta! Toimitus oli nopea.

 4. Millimolli

  Jos haluat kauniin ja harmonisen miniatyyri-interiöörin, mutta et halua käyttää tuntikausia suunnitteluun ja osien valmistamiseen alusta asti, Eternal Bookstore on oiva valinta. Lisäkehuja tuote saa hyvästä valaistuksesta. Ainoa miinus oli puuosien erittäin vahva ja päällekäyvä suitsukemainen tuoksu, joten hajusteallergikoille tuote ei sovellu.

 5. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Nopea toimitus, ihanan näköinen tuote! ( ostin lahjaksi, mutta pakko varmaan ostaa itsellekkin oma jossakin vaiheessa…) Kiitos paljon ja hyvää joulua 🙂

 6. Tuuli (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin lahjaksi miehelleni, oli oikein tyytyväinen. Kokosi tämän ja nyt koristaa meidän kirjahyllyä.

 7. Vipa (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan huippu puuhaa, eilen hain postista, tosi nopeella toimituksella tulitää on eka mut ei vika

 8. Laura

  Verrattuna toisen valmistajan vastaavaan, tämä oli aavistuksen pettymys. 90% osista piti liimata paikoilleen. Myös pienikin virhe liimauksessa saattoi estää isompien kokonaisuuksien yhdistämisen kunnolla paikoilleen, vaikka kuinka olisi seurannut suuntaviivoja. Osat myös haisivat todella vahvasti omaan nenään. Ohjeissa oli muutama virhe osien nimeämisessä. Loppuvaiheen ongelmista huolimatta alkupään näpertely oli mukavaa puuhaa, mutta taidan jatkossa ostaa eri valmistajan versioita (aiemmin rakennettu Sakura Densaya oli huomattavasti laadukkaampi kokonaisuus)

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here