Sulje
Search
Close this search box.

DIY Minimaailma kirjahyllyyn – Violin Detective Agency Book Nook

59,90 

Varastossa

DIY Minimaailma kirjahyllyyn - Violin Detective Agency Book Nook on lisätty toivelistallesi
DIY Minimaailma kirjahyllyyn - Violin Detective Agency Book Nook on lisätty toivelistallesi

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen maailman. Suuren suosion maailmalla saaneista Book Nook askarteluseteistä tehty minimaailma asetetaan valmistumisen jälkeen kirjahyllyyn kirjojen sekaan. Miniatyyrimaailma näyttää tosi viehättävältä ja mielenkiintoiselta kirjojen joukossa.

Tässä pienessä miniatyyrimaailmassa on jopa LED valot! Led-valot syttyvät automaattisesti kun jmenet noin 50 cm etäisyydelle book nookista ja sammuvat noin 1-2 minuutin kuluttua. Violin Detective book nook sisältää myös pleksi-muovista valmistetun irrotettavan pölysuojan.

Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet englantilaista etsivätoimistoa kuvaavan minimaailman rakentamiseen. Paketti sisältää 286 osaa.

Book Nookin rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Book nookin rakentaminen vastaa 3D palapelien tekemistä. Paketti sisältää kuvalliset englanninkieliset ohjeet ja materiaalit. Paketin materiaalien lisäksi tarvitset kokoamissen liimaa *) sekö  2 kpl AAA paristoja valoihin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 18 x 10 x 24,5 cm
Materiaali: paperi ja puulevy
Led valot toimivat 2 AAA-paristolla (eivät sisälly pakettiin)

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. Ohjeet ovat kuvapainotteiset ja englanninkieliset ohjelauseet ovat selkeitä ja lyhyitä. Ohjeiden ymmärtämiseen riittää perustason englanti. Jos malttaa nähdä hieman lisävaivaa, ohjeiden seuraaminen onnistuu kielitaidottomaltakin esimerkiksi Google kääntäjän avulla mainiosti.

*) Mikä liima sopii kokoamiseen? HUOM! Tämä paketti ei sisällä liimaa. Kokoamiseen sopii melkein mikä tahansa tavallinen askartelu- tai yleisliima (lukuunottamatta puikkomuotoista askarteluliimaa).

Valmistaja suosittelee kokoamiseen ”White Glue” -liimaa eli valkoista yleisliimaa. Puutarhurin Majan puodinpitäjä on testannut kokoamisessa hyvin toimiviksi mm. Pritt White Glue koulu- ja askarteluliiman sekä Eri Keeperin. Tämän tyyppistä liimaa löytyy useilta valmistajilta ja niitä on saatavana tavallisista marketeista.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here