Sulje
Search
Close this search box.
(3 tuotearviota)

DIY Minimaailma kirjahyllyyn – Sunshine Town Book Nook

49,90 

Askartelupaketti josta voit tehdä hienon kirjahyllyyn laitettavan pienoismaailman, Book Nookin.

Varastossa

DIY Minimaailma kirjahyllyyn - Sunshine Town Book Nook on lisätty toivelistallesi
DIY Minimaailma kirjahyllyyn - Sunshine Town Book Nook on lisätty toivelistallesi

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen maailman. Suuren suosion maailmalla saaneista Book Nook askarteluseteistä tehty minimaailma asetetaan valmistumisen jälkeen kirjahyllyyn kirjojen sekaan. Miniatyyrimaailma näyttää tosi viehättävältä ja mielenkiintoiselta kirjojen joukossa. Tässä pienessä miniatyyrimaailmassa on jopa LED valot!

Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet pientä kujaa ja kirjakauppaa kuvaavan minimaailman rakentamiseen. Paketti sisältää monta söpöä osaa. Sunshine Town kujan koristukseksi askarrellaan mm. kirjakauppa, kahvila ja valaisimia.

Book Nookin rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarrelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 19,5 x 10 x 24 cm
Paketin koko: 23 x 31 x 5 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. Ohjeet ovat kuvapainotteiset ja niitä on helppo seurata vaatimattomammallakin kielitaidolla.

 1. Anne Lampinen (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä on niin ihana. Aika kuluu kuin siivillä ja saa onnistumisen iloakin. Ihan vielä ei ole valmis mutta näyttää jo hyvälle. 🙂

  • Minna – Puutarhurin Maja

   Kiitos Anne arvostelustasi. Tämä on kyllä niin mukavaa puuhaa!

 2. Rappio Dali

  Tosi mahtavaa askartelua. kun vain viitsii seurata rakennusohjeita, niin saa upean lopputuloksen.

 3. Leila (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi ihana, hyvin pakattu, laadukas, tulee hienoja askartelu hetkiä! Hieno harjoitus keskittymistä varten, maailma häviää sillä aikaa!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here