Sulje
Search
Close this search box.
(1 tuotearvio)

DIY Minimaailma kirjahyllyyn – Time Travel Book Nook

49,90 

Askartelupaketti josta voit tehdä hienon kirjahyllyyn laitettavan pienoismaailman, Book Nookin.

Varastossa

DIY Minimaailma kirjahyllyyn - Time Travel Book Nook on lisätty toivelistallesi
DIY Minimaailma kirjahyllyyn - Time Travel Book Nook on lisätty toivelistallesi

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen maailman. Suuren suosion maailmalla saaneista Book Nook askarteluseteistä tehty minimaailma asetetaan valmistumisen jälkeen kirjahyllyyn kirjojen sekaan. Miniatyyrimaailma näyttää tosi viehättävältä ja mielenkiintoiselta kirjojen joukossa. Tässä pienessä miniatyyrimaailmassa on jopa LED valot!

Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet juna minimaailman rakentamiseen. Paketti sisältää monta mielenkiintoista osaa. Juna-aseman koristukseksi askarrellaan junan lisäksi mm. kello ja penkit.

Book Nookin rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi liiman, siveltimen, pienen ruuvimeisselin ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 18,5 x 10 x 25 cm
Paketin koko: 23 x 31 x 5 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset.

  1. Hetu (varmistettu kirjoittaja)

    Kivaa askartelua/näpertelyä, haasteellisempi kuin saman sarjan Magic house.. =)
    Osat paikoitellen ohuita. Ja muutama katkesi, aikaisintaan paikalleen laittaessa tai viimeistään paikalleen laittaessa säilytysasennon takia (saa toki liimalla korjattua). Älä siis hanki ensimmäisenä minimaailmana. 😉
    Lisäksi ohjeissa mielestäni selkeä virhe/epäloogisuus, jonka takia kokoaminen hankalampaa. Vinkkinä m-osan valmistuttua siirry 24- kohdan vaiheeseen jossa liitetään D11 -osat kiinni m-osaan (niin ei tarvitse askarrella osia paikoilleen, kun lamppujen johdot ovat jo kiinni (luettavissa: hyvin lyhyinä ja rajoittavat merkittävästi tekemistä)).
    Lopputulos hieno!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here