Sulje
Search
Close this search box.

DIY Miniatyyritalo Taikamaailma – Kiki’s Magic Emporium

49,90 

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen taikahuoneen. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää monta taianomaista osaa.

Varastossa

DIY Miniatyyritalo Taikamaailma - Kiki's Magic Emporium on lisätty toivelistallesi
DIY Miniatyyritalo Taikamaailma - Kiki's Magic Emporium on lisätty toivelistallesi
SKU PR/06055 Osastot , , Avainsana

Paketti sisältää tarvikkeet pienen taikahuoneen. Kiki’s Magic Emporium on täynnä kivoja taianomaisia yksityiskohtia. Paketti sisältää monta söpöä ja mielenkiintoista osaa. Taikamaailman koristukseksi askarrellaan mm. vitriini ja lokerikko taikatarvikkeille. Taloon tulevat jopa LED valot!

taikatalon rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi liiman ja siveltimen. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarrelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Kiki’s Magic Emporium on Robotimen Mystic Archives sarjasta, johon kuuluu myös muita taianomaisen ihania minitaloja. Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 22 x 13 x 18 cm
Paketin koko: 21 x  27 x 7 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. LED valojen patteri ei sisälly pakettiin.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here