Search
(1 tuotearvio)

DIY Miniatyyritalo Kirjakauppa / Kirjasto – Sams Study

49,90 

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen kirjaston. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää monta söpöä osaa.

Varastossa

SKU PR/06034 Osastot , , , Avainsanat ,

Paketti sisältää tarvikkeet hienon kirjaston rakentamiseen. Kirjastossa on monta suloista osaa. Kirjaston koristukseksi askarrellaan mm. pikkuisia kirjoja, tauluja, kirjahyyllyjä ja muita pieniä kalusteita. Kirjastoon tulevat jopa LED valot!

Kirjaston rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä. Kuva tuotepaketista ja sen sisällöstä on toisesta miniatyyritalosta, mutta tämän paketti on vastaava.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 22 x 19 x 19 cm
Paketin koko: 34 x  22 x 6 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset.

  1. Sadu (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihastuttava minikirjakauppa. Tosi rentouttavaa askartelemista. Aion hankkia muitakin.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here