Search
(7 tuotearviota)

DIY Minimaailma kirjahyllyyn – Sakura Densya Book Nook

49,90 

Askartelupaketti josta voit tehdä hienon kirjahyllyyn laitettavan pienoismaailman, Book Nookin.

Varastossa

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen maailman. Suuren suosion maailmalla saaneista Book Nook askarteluseteistä tehty minimaailma asetetaan valmistumisen jälkeen kirjahyllyyn kirjojen sekaan. Miniatyyrimaailma näyttää tosi viehättävältä ja mielenkiintoiselta kirjojen joukossa. Tässä pienessä miniatyyrimaailmassa on jopa LED valot!

Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet Japanilaista kujaa kuvaavan minimaailman rakentamiseen. Paketti sisältää monta söpöä osaa. Sakura Densya kujan koristukseksi askarrellaan mm. kirsikankukkia ja raitiovaunu.

Book Nookin rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 19,5 x 10 x 24 cm
Paketin koko: 23 x 31 x 5 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset.

 1. Haikka

  Aivan ihana askartelupaketti, oli jokaisen euron arvoinen.
  Kaupan toiminta on ollut aivan ensiluokkaista, myös tilanteessa jossa kaikki ei ole mennyt odotetusti ja vaikka virhe ei ole ollut myyjän.

 2. Eeva (varmistettu kirjoittaja)

  Todella kaunis koottava pienoismaailma. Puuhattavaa riittää moneksi tunniksi. Tilaaminen helppoa ja toimitus todella nopea.

 3. Jore (varmistettu kirjoittaja)

  Vanhana pienoismallien kokoajana tämä oli mukava paluu pienoismallien maailmaan. Tunnit menivät vauhdilla ja minimaalista valmistui pikku hiljaa. Tuote on laadukas, ohjeet hyvät ja kaikki osat sopivat paikoilleen täydellisesti.
  Ainoa harmittava asia oli se, kun viimeinen osa oli kiinnitetty, että nyt se rakentaminen loppui.

 4. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukas tuote, kasaus oli sujuvaa ja aivan ihana nopea toimitus 🙂 ihana henkilökohtainen kiitos lämmitti mieltä! varmasti tilaamme jatkossakin tuotteet teiltä!

 5. Laura

  Toimitus oli nopea ja miniatyyrin kokoaminen oli aloittelijallekin erittäin miellyttävä kokemus. En malttanut lopettaa, joten rakensin yhdeltä istumalta, mutta koko päivä siihen kului. Eli on rahan väärtti.

 6. P (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihana tuote, juuri sellainen kuin odotin pikkunäprääjähifistelijän unelma. Toimitus nopeaa ja asiakaspalvelija ihana!

 7. Jirppa (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi nätti ja yksityiskohtainen lopputulos, laadukkaat osat (helposti rikki menevät huomioitu varaosilla), selkeät ohjeet… aikaa kasaamisessa hurahti kaksi iltaa ja oli hauskaa!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here