Search

DIY Miniatyyritalo Etsivätoimisto – Mose’s Detective Agency

49,90 

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen etsivätoimiston. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää monta jännittävää osaa.

Varastossa

SKU PR/06056 Osastot , , Avainsana

Paketti sisältää tarvikkeet pienen etsivätoimiston rakentamiseen. Etsivätoimisto on täynnä jännittäviä yksityiskohtia. Paketti sisältää monta kivaa ja mielenkiintoista osaa. Huoneen koristukseksi askarrellaan mm. vihjetaulu, etsivän hattu ja etsivän työpöytä. Taloon tulevat jopa LED valot!

Etsivätoimiston rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi liiman ja siveltimen. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarrelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Mose’s Detective Agency on Robotimen Mystic Archives sarjasta, johon kuuluu myös muita taianomaisen ihania minitaloja. Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 20 x 13 x 16 cm
Paketin koko: 21 x  27 x 7 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. LED valojen patteri ei sisälly pakettiin.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here