Search

DIY Miniatyyritalo seinälle Leipomo – Aroma Toast Lab

34,90 

Tervetuloa Sophien leipomoon! Animal Store -sarjaan kuuluva Aroma Toast Lab on seinään kiinnitettävä minitalo, jonka voit rakentaa omin käsin. Liikkeen omistaa Sophie, suloinen pieni kissa, joka intohimoisesti kehittää ja kokeilee uusia kakku- ja leipäreseptejä leipomossaan.

Vain 1 varastossa

SKU PR/06037 Osastot , , Avainsanat , ,

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen seinälle ripustettavan talon. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet suloisen leipomon rakentamiseen. Pienen talon voi ripustaa seinälle tai asettaa pöydälle seisomaan. Talon alareunassa on kaksi naulakkoa, johon voi ripustaa kevyitä esineitä. Sophien leipomo  sisältää monta söpöä osaa. Leipomon koristukseksi askarrellaan mm. pikkuisia kukkia ja kylttejä. Leipomoon tulevat jopa LED valot!

Talon rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 11 x 5 x 30 cm
Paketin koko: 32 x 6 x 22 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here