Search
(1 tuotearvio)

DIY Miniatyyritalo Pikkukeittiö – Flavor Kitchen

24,90 

Pieni itse rakennettava minikeittiö.

Varastossa

SKU PR/06052 Osastot , , , Avainsana

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen keittiön. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet suloisen mökin valmistamiseen. Paketti  sisältää monta söpöä ja hassua osaa. Pieneen majaan tulevat jopa LED valot!

Pikku mökin rakentamisessa riittää pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän ja paperiklipsun. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Robotime Mini Town sarja sisältää kuusi erilaista rakennettavaa minitaloa. Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 9 x 7 x 13 cm
Pakkauksen mitat: 16 x 6 x 17 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. Kuvassa talon ympärillä olevat tavarat ovat somisteita eivätkä kuulu mukaan pakettiin.

  1. oona (varmistettu kirjoittaja)

    Mahtava palvelu ja nopea toimitus. Tuote on kuvauksen mukainen. Tilaan varmasti toistekin.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here