Search

DIY Miniatyyri asuntovaunu – Happy Camper

34,90 

Askartelupaketti pienen asuntovaunun tekemiseen. Hauska lahjaidea karavaanarille!

Varastossa

SKU PR/06033 Osastot , , Avainsanat ,

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen asuntovaunun. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet suloisen asuntovaunun rakentamiseen. Unelmien kukkakauppa  sisältää monta söpöä osaa. Asuntovaunun koristukseksi askarrellaan mm. pikkuisia kasveja, kukkia, pöytä, keittiökalusteet ja grilli. Asuntovaunuun tulevat jopa LED valot!

Vaunun rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle. Kiva lahjaidea karavaanarille!

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi pinsetit, liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen, kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Katso video asuntovaunun kokoamisesta Youtubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=toRjCiDY1DI

Koko: 20 x 13 x 15 cm
Paketin koko: 27 x 5 x 21 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here