Sulje
Search
Close this search box.
(2 tuotearviota)

Sol Seeker hellehattu Red Sand – punainen koko: M, Sunday Afternoons

48,90 

Täydellinen hellehattu kesäisiin päiviin.

Varastossa

Sol Seeker hellehattu Red Sand - punainen koko: M, Sunday Afternoons on lisätty toivelistallesi
Sol Seeker hellehattu Red Sand - punainen koko: M, Sunday Afternoons on lisätty toivelistallesi

Todella viehättävä hellehattu kivoilla yksityiskohdilla. Punaisen sävyinen hattu on valmistettu paperinarusta ja polyesterinarusta. Hatun pinta on monivärinen, siinä on sekoitettuna kaunista hieman kuluneen sävyistä punaista sekä ruskean ja oljensävyä. Hatun lieri on juuri sopivan leveä, se antaa suojaa auringolta mutta ei haittaa näkemistä ja tekemistä. Lieri ei ole jäykkä, vaan se laskeutuu kauniisti. Hatun materiaali on pehmeää ja napakkaa. Tämä on täydellinen kesähattu otettavaksi mukaan myös lomamatkalle! Hattu pakkautuu hienosti pieneen tilaan ja palautuu kauniisti alkuperäiseen muotoonsa. Monipuolinen hattu näyttää kauniilta kesämekon kanssa ja toimii yhtä hyvin myös vaikkapa rentoon shortsiasuun yhdistettynä.

Hattu istuu päähän mukavasti ja tukevasti. Kaikissa kalifornialaisen Sunday Afternoonin kesähatuissa on aurinkosuoja. Tässä hellehatussa on korkein suoja UPF 50+. Hattua kiertävät ohuet koristenauhat, joihon on pujotettu koristeeksi erilaisia kauniita valkoisia, vihreitä ja messinginvärisiä helmiä. Hatun sisällä on pehmeästä puuvillakankaasta valmistettu hikinauha, jonka sisällä kulkee nyöri. Nyörillä hatun kokoa voi hienosäätää itselleen sopivaksi. Hatun lierin leveys on noin 9 cm. Saatavana myös isompi koko ja muita värivaihtoehtoja.

Tähän hattuun on helppo ihastua! Sol Seeker hellehattu on myös puodin pitäjän oma suosikki verkkokaupan hellehattuvalikoimasta.

HUOM! Tämä hattu on päätuotekuvan värinen (punainen). Osa muista kuvista on vaaleanvihreästä hatusta. Helmet ja koristenauha ovat samanväriset kaikissa hatuissa.

Koko: pään ympärys 56-58 cm (M)
Materiaali: 50 % paperinaru 50% polyesterinaru
Paino: 156 g

  1. TTK (varmistettu kirjoittaja)

    Ihastuttavan jämäkkä, mutta silti taipuisa hattu, joka on sen verran rennon oloinen, että sitä voi pitää arkisissa puuhissa. Koska ihoni ei siedä aurinkoa lainkaan, olen melkoisen kokenut hattujenostaja, ja ensi tuntuman perusteella voin kovasti suositella tätä hattua niin pihahommiin kuin retkeilyyn.

    Tuote tuli parissa päivässä postista noudettavaksi. Oli kaikin puolin kiva kokemus tämä verkkokauppa. Selkeä kuin mikä ja visuaalisesti kaunis!

  2. ER

    Täydellinen kesähattu, väri aivan ihana. Kerrankin löytyi sopiva isoon päähän, sisäpuolella nauha jolla voi tarvittaessa säätää kokoa.
    Todella hyvä palvelu, oma koko oli loppunut verkkokaupasta, tuote lähetettiin liikkeestä laskulla.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here