Sulje
Search
Close this search box.

Siena hellehattu Sini-turkoosi S/M, Sunday Afternoons

55,90 

Varastossa

Siena hellehattu Sini-turkoosi S/M, Sunday Afternoons on lisätty toivelistallesi
Siena hellehattu Sini-turkoosi S/M, Sunday Afternoons on lisätty toivelistallesi
SKU PR/06922 Osastot , , , Avainsana

Ihana hellehattu leveällä lierillä. Tämän hatun juju on sen kaksivärisyys. Hattuosa on tumman siniturkoosi/petrooli ja leveä lieri hieman vihreään taittava sininen.  Värien välissä on leveä vaaleanharmaa nauha.

Hatussa on upea leveä lieri. Lieri ei ole jäykkä, vaan se laskeutuu kauniisti ja sitä voi hieman muotoilla haluamaansa muotoon. Hattu on kevyt ja napakka. Tämä on täydellinen kesähattu otettavaksi mukaan myös lomamatkalle! Hattu pakkautuu hienosti pieneen tilaan ja palautuu kauniisti alkuperäiseen muotoonsa. Monipuolinen hattu näyttää kauniilta kesämekon kanssa ja toimii yhtä hyvin myös vaikkapa rentoon shortsiasuun yhdistettynä.

S/M kokoinen hattu sopii pieneen ja keskikokoiseen päähän. Hatun sisällä on kiristysnauha, josta kokoa voi hienosäätää. Hattu istuu päähän mukavasti ja tukevasti. Siinä Kaikissa kalifornialaisen Sunday Afternoonin kesähatuissa on aurinkosuoja. Tässä hellehatussa on korkein suoja UPF 50+.  Se tarkoittaa sitä että korkeintaan 1/50 auringon säteilystä läpäisee hatun.

Hatussa on säädettävä leukahihna, joten hatun päästä karkaamista ei tarvitse pelätä tuulisellakaan rannalla. Hihnan voi asettaa piiloon pään taakse tai hatun sisään jos sitä ei halua käyttää lean alla. Hatun sisällä on hikinauha. Hatun lierin leveys on noin 12 cm. Saatavana myös muita värivaihtoehtoja.

HUOM! Tämä hattu on päätuotekuvan värinen (sini-turkoosi). Kuvissa on myös muun värisiä saman mallisia hattuja. Tätä hattua valmistetaan vain koossa S/M.

Koko: pään ympärys 53-58 cm (S/M)
Materiaali: polyesteri

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here