Search
(5 tuotearviota)

DIY Minimaailma kirjahyllyyn – Rose Detective Acency Book Nook (sis. pölysuojan)

54,90 

Varastossa

On tapahtunut murha! Pystytkö selvittämään tapauksen? Rose Detective Acency Book Nook paketti sisältää tarvikkeet salapoliisin työhuoneen rakentamiseen. Paketti sisältää monta jännittävää osaa. Suurin osa osista on valmistettu ohuesta laserleikatusta puukuitulevystä. Salaisen minimaailman koristukseksi askarrellaan mm. kirjahylly salaovineen, mukava kahvipaikka ja salapoliisin työpöytä sekä muita salapoliisille tarpeellisia pikkuesineitä. Kaksikerroksisen talon pihalle muodostuu rikospaikka.

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen maailman. Suuren suosion maailmalla saaneet Book Nook askartelusetit nyt myös Suomesta Puutarhurin Maja verkkokaupasta! Minimaailma asetetaan valmistumisen jälkeen kirjahyllyyn kirjojen sekaan. Miniatyyrimaailma näyttää tosi viehättävältä ja mielenkiintoiselta kirjojen joukossa. Voit tietenkin halutessasi laittaa book nookin esille myös muualle kuin kirjahyllyyn. Tässä book nookissa on valmiiksi pleksimuovista valmistettu irrotettava pölysuoja ja LED valot.

Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Book Nookin rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi patterikotelon ja led valot. Paketin lisäksi tarvitset askarteluliimaa (lue lisää liimasta alempaa), patterit (2 x AAA) ja terävät sakset sekä mielellään myös katkoteräveitsen / kirurginveitsen ja pinsetit. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Katso myös muut Book Nookit ja miniatyyri askartelupaketit!

Koko: 23 x 18 x 11 cm
Mittasuhde: noin 1:24
Paketin koko: 32 x 21 x 6 cm
Materiaali: puu, paperi, muovi

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. Ohjeet ovat kuvapainotteiset ja englanninkieliset ohjelauseet ovat selkeitä ja lyhyitä. Ohjeiden ymmärtämiseen riittää perustason englanti. Jos malttaa nähdä hieman lisävaivaa, ohjeiden seuraaminen onnistuu kielitaidottomaltakin esimerkiksi Google kääntäjän avulla mainiosti.

*) Mikä liima sopii kokoamiseen? HUOM! Tämä paketti ei sisällä liimaa. Kokoamiseen sopii melkein mikä tahansa tavallinen askartelu- tai yleisliima (lukuunottamatta puikkomuotoista askarteluliimaa).

Valmistaja suosittelee kokoamiseen ”White Glue” -liimaa eli valkoista yleisliimaa. Puutarhurin Majan puodinpitäjä on testannut kokoamisessa hyvin toimiviksi mm. Pritt White Glue koulu- ja askarteluliiman sekä Eri Keeperin. Tämän tyyppistä liimaa löytyy useilta valmistajilta ja niitä on saatavana tavallisista marketeista.

 1. Jore (varmistettu kirjoittaja)

  Olipa taas kiva askarrella minimaailmaa. Viikonloppu meni mukavasti 🙂
  Nämä on kyllä huipputuotteita! Laatu on loistavaa, kokoamisohjeet selkeät ja Puutarhurinmajan toimitus todella nopeaa.

 2. Teisku (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäinen minimaailnani koottu, mutta ei varmasti viimeinen. Mielenkiintoista ja samalla rauhoittavaa puuhaa, hyvät ohjeet.

 3. Anki (varmistettu kirjoittaja)

  Laatu kohdillaan, hyvät ohjeet. Toimitus nopea. Nyt odottelen lisäerien saapumista :).

 4. Hanna (varmistettu kirjoittaja)

  Huikean hieno, suosittelen lämpimästi! Laadukkaasti toteutettu, hienoja yksityiskohtia ja tarkat kokoamisohjeet. Kokoaminen oli hauskaa ja koukuttavaa 🙂 Myös toimitus oli ilahduttavan nopea.

 5. Rea (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukas tuote ja erinomaiset ohjeet. Ohjeita on seurattava tarkasti. Paloja ei saa irroittaa etukäteen vaan aina vain tarvittavat. Tosi pieniin osiin oli varapalat. Tosin minä katkaisin tuolin ja pikkupöydän jalan. Näihin ei ollut varaosaa,mutta liimalla selvisin. Step 15 sivu 10 ratas ja sen toiminta aukesi minulla vasta lopussa ja hieman liimaa tarvittiin. Muuten liima tarpeen melko vähän,koska kaikki osat oli suuniteltu napsahtavan paikalleen. Takakulmassa kaappikellon kohdalla Step30 tuli jokin ongelma,jota en ratkaissut. Lopulta liimasin kelloseinän ja viereisen osan lattiaan kiinni. Huomasin salaoven,mutta sen toiminnan korjasin lopussa,koska liimaa oli mennyt myös väärään kohtaan. Step32 kohta oli vaikea ja valaisin johtojen kulku kokonaisuudessaan oli haastava ja ohjeet hieman heikot. Lopussa kun laitoin seinät paikalleen meni juurikin tuo rima Step32 /H14 poikki eli jotain siinä nurkassa oli väärin koottu. Tämä nyt ei haitannut mitään ja koko Salapoliisi toimisto on nyt kirjahyllyssä Agatha Christien dekkareiden välissä. Salaovi ja ovi toimii. Valot palaa. Muuten jos teet virheen,niin se paljatuu heti seuraavassa kohden ja pakkia pitää tehdä heti. Tein tätä seniorina rauhallisesti iltaisin 1-2 tuntia kerrallaan ja 10 päivää.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here