Search
(1 tuotearvio)

DIY Minimaailma kirjahyllyyn – Flame Common Room Book Nook (sis. pölysuojan)

54,90 

Varastossa

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen maailman. Suuren suosion maailmalla saaneet Book Nook askartelusetit nyt myös Suomesta Puutarhurin Maja verkkokaupasta! Minimaailma asetetaan valmistumisen jälkeen kirjahyllyyn kirjojen sekaan. Miniatyyrimaailma näyttää tosi viehättävältä ja mielenkiintoiselta kirjojen joukossa. Voit tietenkin halutessasi laittaa book nookin esille myös muualle kuin kirjahyllyyn. Tässä pienessä miniatyyrimaailmassa on jopa LED valot!

Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Flame Common Room Book Nook paketti sisältää tarvikkeet velhokoulun kerhohuonetta esittävän minimaailman rakentamiseen. Paketti sisältää monta kivaa osaa. Suurin osa osista on valmistettu ohuesta laserleikatusta puukuitulevystä. Punasävyisen minimaailman koristukseksi askarrellaan mm. maagisia pikkuesineitä sisältävä kirjahylly, takka ja aurinkokello. Tässä book nookissa on valmiiksi pleksimuovista valmistettu irrotettava pölysuoja!

Book Nookin rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi patterikotelon ja led valot. Paketin lisäksi tarvitset askarteluliimaa (lue lisää liimasta alempaa), patterit (2 x AAA) ja terävät sakset sekä mielellään myös katkoteräveitsen / kirurginveitsen ja pinsetit. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Katso myös muut Book Nookit ja miniatyyri askartelupaketit!

Koko: 23 x 18 x 11 cm
Mittasuhde: noin 1:24
Paketin koko: 32 x 21 x 6 cm
Materiaali: puu, paperi, muovi

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. Ohjeet ovat kuvapainotteiset ja englanninkieliset ohjelauseet ovat selkeitä ja lyhyitä. Ohjeiden ymmärtämiseen riittää perustason englanti. Jos malttaa nähdä hieman lisävaivaa, ohjeiden seuraaminen onnistuu kielitaidottomaltakin esimerkiksi Google kääntäjän avulla mainiosti.

*) Mikä liima sopii kokoamiseen? HUOM! Tämä paketti ei sisällä liimaa. Kokoamiseen sopii melkein mikä tahansa tavallinen askartelu- tai yleisliima (lukuunottamatta puikkomuotoista askarteluliimaa).

Valmistaja suosittelee kokoamiseen ”White Glue” -liimaa eli valkoista yleisliimaa. Puutarhurin Majan puodinpitäjä on testannut kokoamisessa hyvin toimiviksi mm. Pritt White Glue koulu- ja askarteluliiman sekä Eri Keeperin. Tämän tyyppistä liimaa löytyy useilta valmistajilta ja niitä on saatavana tavallisista marketeista.

  1. Koukussa (varmistettu kirjoittaja)

    Tuote tuli tosi nopeasti ja on hyvässä kunnossa. Materiaalit vaikuttavat laadukkailta. Pieni miinus (maalin?) tuoksusta pakettia avatessa, mutta tuulettamalla häviää täysin. Toinen pieni miinus siitä, että paketissa ei ole mukana mitään välineitä (esim. liima). Tämä ymmärtääkseni johtuu lainsäädännöllisistä syistä. Suosittelen rakenteluun tarvikkeiksi erigeper -tyyppistä liimaa, pikaliimaa, pinsetit, askarteluveitsen ja metallisen kynsiviilan. Book nook -rakennelmaa on helppo rakentaa selkeiden ohjeiden kanssa. Itse myös tykkään todella paljon siitä, että ”sisustukseen” voi vaikuttaa jonkin verran. Tästä saa helposti oman näköisen tai mallin näköisen, miten vain haluaa 🙂 Rakentelukokemus 10/10 ja tulen hankkimaan näitä lisää!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here