Sulje
Search
Close this search box.

DIY Miniatyyritalo Unelma Puutarha – Dream Yard

24,90 

Söpö itse rakennettava minimökki.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:SKU PR/06051 Osastot , , , Avainsana

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen talon, jossa on puutarha-aiheinen kuisti. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet suloisen mökin valmistamiseen. Paketti  sisältää monta söpöä ja hassua osaa. Pieneen majaan tulevat jopa LED valot!

Pikku mökin rakentamisessa riittää pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän ja paperiklipsun. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Robotime Mini Town sarja sisältää kuusi erilaista rakennettavaa minitaloa. Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 9 x 7 x 13 cm
Pakkauksen mitat: 16 x 6 x 17 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset. Kuvassa talon ympärillä olevat tavarat ovat somisteita eivätkä kuulu mukaan pakettiin.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here