Sulje
Search
Close this search box.

DIY Miniatyyritalo Keittiö

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme.

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen keittiön. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet kodikkaan keittiön rakentamiseen. Keittiö sisältää monta söpöä osaa. Keittiön koristukseksi askarrellaan mm. pikkuisia ruokia, keittiökalusteet, ruokapöytä ja tuolit sekä astioita. Keittiöön tulevat jopa LED valot!

Keittiön rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi pinsetit, liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Varasto loppu

SKU PR/05562 Osastot , , , Avainsana

Koko: 19,5 x 17 x 19 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here