Search
(2 tuotearviota)

DIY Miniatyyritalo Kasvihuone – Cathy’s Green House

49,90 

Varastossa

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen kasvihuoneen. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet suloisen minikasvihuoneen rakentamiseen. Unelmien kasvihuone  sisältää monta söpöä osaa. Kasvihuoneen koristukseksi askarrellaan pikkuisia kasveja, kukkia, maljakoita, kaappeja, laatikoita, tauluja ja puutarhatyökaluja. Kasvihuoneeseen tulevat jopa LED valot!

Kasvihuoneen rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi pinsetit, liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen tai kirurginveitsen, kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin.

Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarrelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä. Tämä askartelupaketti on haastavampi kuin book nook askartelupaketit.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Koko: 19,5 x 17,5 x 17,5 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset.

  1. Taina Mikkonen (varmistettu kirjoittaja)

    Viehättävä askartelupaketti. Todella haastava rakentaa, varsinkin kasvihuoneen runko vaati paljon kärsivällisyyttä ja tarkkuutta. Onneksi muutama virhekin katoaa työhön. Pienten paperikukkien työstö oli todella hauskaa ja kauniit huonekalut toivat mielekästä vaihtelua. Suosittelen lämpimästi haasteita kaipaavalle, jo muutaman minin rakentaneelle askartelijalle.

  2. Rea (varmistettu kirjoittaja)

    Tämä oli aika haastava ja ohjeet osin hyvät ja osin huonot. Tämän ostaessa pitää tiedostaa,että kaikki työ tapahtuu itse liimaamalla. Pitää olla näppärä ja luova.

    Pitkäkärkiset pihdit ja pitkäkärkiset metalli pinsetit tarpeen ja kaikki muutkin työvälineet,jotka eivät kuuluneet pakettiin. Muovipinsetit olivat heti ihan liimassa, Mukana tuleva liima on hyvää,mutta vaikeaa,koska venyy ohuisiin säikeisiin,jotka tarttuvat joka paikkaan. Ei liimaa muovia kunnolla. Omat lisäliima(/t) ovat tarpeen (muovi, puu, paperi). Liimaan hyvin kapea kärki. Ovia on 2 kpl ja tarvitaan vain 1. Laitoin kahvat kullan värisellä metallilangalla molempiin ja sitten ei riittänyt vesiletkun pidikkeeseen. Kasvien tekemisessä pyöreä hammastikku auttaa, myös liimauksissa käytin hammastikkuja. Jotkut kasvit melko vaikeita,mutta onnistuvat omalla luovuudella. Kasvihuoneen sisustamisessa käytin sinitarraa. Kaikki ovat kiinni pienellä sinitarrapalalla, en liimannut mitään. Outer frame: en huomannut,että muovin päällä oli suojakalvo ennen kuin vasta lopussa. Sain sen kuitenkin pois. Muovi katoksen saumoja ei kannata liimata ollenkaan. Liima ei tartu ja osat liikkuvat. Liima myös sotkee (minä sotkin hieman läpinäkyvää osaa). Varoitus ohjeissa on,mutta mielestäni saumat menevä hyvin kiinni lopussa,kun laittaa mustat kulma nauhat ja liimaa ne kunnolla. Vesiletku oli hankala ja sille sekä hanalle olikin vaihtoehtona taulu ja ovisilmä. Minä laitoin letkun ja siihen tein itse oman koukun. Kohta 22 ylä osan hyllyä ei saa liimata ennen kuin on vetänyt valon johdot. Vähän lisäohjeita olisin kaivannut johtojen vetämiseen. Kohta 26 edellyttää,että kaikki on kiinnitettyinä kasvihuoneen sisällä. En saanut tätä kunnolla kohdalleen enkä myös koko kasvinhuonetta kokonaan kiinni pohjalevyyn. Koloja pitää vielä suurentaa,mutta nyt palaa valot ja on kiva sekä kaunis lopputulos. Aikaa kului seniorilta 3 viikkoa,mutta tein rauhassa vaihe kerrallaan.

    Mukavaa puuhaa, itsensä haastamista ja ajankulua senioreillekin!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here