Sulje
Search
Close this search box.

DIY Miniatyyritalo Terassi

49,90 

Tarvikepaketti josta voit askarrella pienen miniatyyrikokoisen terassin. Mukavaa puuhaa itselle tai lahjaksi. Paketti sisältää tarvikkeet suloisen kukkaterassin rakentamiseen. Unelmien terassi  sisältää monta söpöä osaa. Terassin koristukseksi askarrellaan mm. pikkuisia kasveja, kukkia, lyhtyjä, puutarhahattu ja puutarhakalusteita. Terassille tulevat jopa LED valot!

Kukkivan terassin rakentamisessa riittää monenlaista pientä näperreltävää pitkäksi aikaa. Sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä vaativa kokoaminen vie ajatukset pois mieltä painavista asioista ja antaa pienen rentouttavan lepohetken arjen keskelle.

Kaikki materiaalit ovat tasomaisessa muodossa ja niistä kootaan itse kolmiulotteiset muodot liiman avulla. Paketti sisältää kuvallisten englanninkielisten ohjeiden ja materiaalien lisäksi pinsetit, liiman, siveltimen ja patterit valoihin. Paketin lisäksi tarvitset mielellään lisäksi myös terävät sakset, katkoteräveitsen kapeakärkiset pihdit, viivoittimen, kynän, paperiklipsun, neulan ja pienen ruuvimeisselin. Miniatyyrin kokoamisessa riittää mukavasti haastetta myös enemmän askarreelleelle. Ihan aloittelija saattaa tuntea jotkin vaiheet hieman hankaliksi, mutta taito ja näppäryys kehittyvät työn edetessä.

Koe käsin tekemisen riemua ja onnistumisen iloa miniatyyriaskartelun parissa!

Varastossa

DIY Miniatyyritalo Terassi on lisätty toivelistallesi
DIY Miniatyyritalo Terassi on lisätty toivelistallesi
SKU PR/05563 Osastot , , , Avainsana

Koko: 20 x 18 x 21 cm
Materiaali: paperi, muovi, kangas, metalli ja puu

Tämä askartelupaketti ei sovi pienille lapsille. Suositeltu ikä noin +14 vuotta.

HUOM! Ohjeet ovat englanninkieliset.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here