Sulje
Search
Close this search box.
(5 tuotearviota)

Tammenterho Linnunruokinta-automaatti pähkinöille

19,90 

Tammenterhon muotoinen lintulauta pähkinöille. Tästä lintulaudasta on tullut meille paljon positiivista palautetta. Lintulauta on kaunis ja oikeasti toimiva. Pikkulinnut saavat nokittua pähkinöitä helposti verkon väleistä, mutta oravat eivät pääse käsiksi pähkinöihin. Lintulauta pysyy myös siistinä ja hygieenisenä, koska linut eivät pääse ulostamaan ruoan päälle.

Verkko on ruskeaksi maalattua metallia ja kansi muovia. Kantena ruokinta-automaatissa on ruuvattava tammenterhon hattu. Kansi suljetaan laittamalla verkko-osassa kiinni oleva kierretanko kannen reiästä. Tämän jälkeen kannen läpi tulevaan tankoon ruuvataan kiinni mutteri. Mutterissa on kiinni ripustuslenkki. Täytä lintulauta kokonaisilla pähkinöillä. Ei sisällä pähkinöitä.

Varastossa

Tammenterho Linnunruokinta-automaatti pähkinöille on lisätty toivelistallesi
Tammenterho Linnunruokinta-automaatti pähkinöille on lisätty toivelistallesi

Koko: 14 x 22 cm
Materiaali: muovi ja metalli
Merkki: Esschert Design

 1. Tammenterho (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana tammenterho roikkuu männynosalla ja tintit ovat innolla nokkimassa pähkinöitä. Toimii hyvin

  • Minna – Puutarhurin Maja

   Kiitos arvostelustasi Tammenterho!

 2. Liisa (varmistettu kirjoittaja)

  Tammenterho on soma kuin mikä ja tintit tohkeissaan. Pihan oravakin kovasti yrittää, huonolla menestykdellä

  • Minna – Puutarhurin Maja

   Kiitos Liisa arvostelustasi! Ihana kuulla että tintit tykkää!

 3. Kojamo

  Hienon näköinen mutta ruokinta-automaattina ei toimi, linnut ei saa nokittua pähkinöitä verkon pienistä raoista koska pähkinä ei pysy paikoillaan. Joulusta lähtien ollut roikkumassa eikä ole tarvinnut kertaakaan pähkinöitä lisätä. Vieressä olevassa talipallojen automaatissa on mennyt jo 3kg talipalloja, Tammenterhoon on eivät koske, mitähän tuossa voisi kokeilla pähkinöiden sijasta?

  • Minna – Puutarhurin Maja

   Kiitos Kojamo arvostelustasi ja kokemuksestasi. Olipas harmi että linnut eivät tykästyneet automaattiin. Oma automaattini kyllä tyhjenee talitiaisten ja sinitiasten ruokaillessa ihan onnistuneesti. Ja olemme saaneet myös instagramissa kuvia ja videoita, joissa asiakkaiden automaateilla käy kuhina. Ehkä talipallot ovat helpompaa ruokaa linnuille ja suosivat niitä ja jättävät automaatin siksi käyttämättä? Voit halutessasi palauttaa automaatin, vaikka se onkin käytetty. Pahoittelut vielä että tuote ei toiminut sinulla.

 4. Paula (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä linnut eivät tästä oikein innostuneet, orava kyllä tykkäsi ja toki jonkin verran linnutkin siitä söivät. Automaatti on kivan näköinen, ja siksi onkin harmi että heti ensimmäisenä talvena orava (ilmeisesti) onnistui puremaan verkon rikki eikä automaattia voi käyttää enää, joudumme siis heittämään sen pois 🙁

 5. Marjo (varmistettu kirjoittaja)

  Linnut eivät tästä oikein tykänneet, mutta orava puolestaan niin paljon että onnistui tekemään kylkeen halk. 3cm reiän ja sitä kautta söi kaikki pähkinät..

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here