Search
-50%

Talolyhty Rantamaja / uimakoppi kuusiruutuiset ikkunat ja harmaa ovi, Ib Laursen

Original price was: 23,90 €.Current price is: 11,95 €.

Soma minikokoinen luonnonvalkoinen uimakoppi talolyhty.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Ib Laursenin pieni rantamaja talolyhty on kaunis yksistään tai pienenä ryhmänä muiden majojen kanssa. Tämä maja on saanut inspiraationsa Tanskan Løkkenin kylän rannan uimakopeista. Keraamisen talolyhdyn luonnonvalkoinen pinta on raidoitettu harmaalla luomaan tunnelman puisesta ulkokuoresta. Harmaassa ovessa on pieni pelastusrengas. Lyhtytalossa on pieniä ikkunoita, joista näkyy kauniisti kynttilänvalo. Talon takapuolella on puoliympyrän muotoinen aukko, josta lyhdyn sisään saa asetettua tuikun. Talolyhdyn kanssa voi käyttää myös pieniä patterikäyttöisiä valosarjoja tai led tuikkuja. Ihana myös sellaisenaan ilman kynttilää.

Näihin Ib Laursenin talolyhtyjen rouheaan luonteeseen kuuluvat pienet ”epätäydellisyydet”. Talolyhdyn värillinen lasitus on kauniin eläväpintainen ja jokainen lyhty on viehättävästi hieman erilainen. Kaunis koriste merihenkiseen sisustukeen kotiin tai kesämökille. Kesäinen pikkutalo sopii loistavasti myös mökkituliaiseksi.

Tässä talolyhdyssä ei ole savupiippua, mutta lyhdyn katossa on reikä joka toimii “savupiippuna” jos lyhdyssä poltetaan oikeaa kynttilää.

Kuvagallerian viimeinen kuva, jossa lyhdyt ovat kirjan päällä on asiakkaamme Päivin ottama. 🙂

HUOM! Tämä lyhty sekä muut rantamajat ovat kooltaan pienempiä kuin muut Ib Laursenin talolyhdyt.

Täältä löydät lisää ihania talolyhtyjä:
https://puutarhurinmaja.fi/tuote-osasto/koti/talolyhdyt/

Talolyhdyn koko: syvyys 7,5 cm, leveys 8 cm ja korkeus 10 cm
Lyhdyn materiaali: keramiikka

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here