Search
(2 tuotearviota)

Talolyhty Okra, Ib Laursen

24,90 

Soma okran värinen keraaminen talolyhty. Ib Lausenin värikkäissä lyhtytaloissa on jotain tosi viehättävää! Osta yksittäin tai kerää koko sarja.

Varastossa

Ib Laursenin pieni okran / sinapin keltainen talolyhty on kaunis yksistään tai pienenä kylänä muiden lyhtytalojen kanssa. Lyhtytalossa on pieniä ikkunoita, joista näkyy kauniisti kynttilänvalo. Talon takapuolella on puoliympyrän muotoinen aukko, josta lyhdyn sisään saa asetettua tuikun. Talolyhdyn kanssa voi käyttää myös pieniä patterikäyttöisiä valosarjoja tai led tuikkuja. Talolyhdyn värillinen lasitus on kauniin eläväpintainen ja jokainen lyhty on viehättävästi hieman erilainen.

Tässä talolyhdyssä ei ole savupiippua, mutta lyhdyn katossa on pieni reikä joka toimii “savupiippuna” jos lyhdyssä poltetaan oikeaa kynttilää.

Täältä löydät lisää ihania talolyhtyjä:
https://puutarhurinmaja.fi/tuote-osasto/koti/talolyhdyt/

Talolyhdyn koko: syvyys 7 cm, leveys 9,5 cm ja korkeus 14,5 cm
Lyhdyn materiaali: keramiikka

 1. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihanat lyhdyt! Toimitus oli super nopea joulunaluskiireessäkin, lyhdyt oli hyvin pakattu ja palvelu tosi ystävällistä. Kiitos paljon!

  • Minna – Puutarhurin Maja (varmistettu kirjoittaja)

   Kiitos Johanna arvostelustasi. Mahtava kuulla että olit tyytyväinen. Meillä on tosiaan varsin nopsa toimitus!

 2. mallunlyhdyt (varmistettu kirjoittaja)

  Kaksi pientä okranväristä taloa löysivät heti paikkansa kahden beigen kerrostalon kavereina. Niistä syntyi pieni kylä. Todellinen nappiostos, joka saapui todella nopeasti, vuorokaudessa, turvallisesti pakattuna. Kiitos!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here