-23%
(1 tuotearvio)

Talolyhty hiekka lasittamaton pinta – 3 ikkunaa HUOM! rustiikki-laatu, Ib Laursen

20,00 

HUOM! Tämä alennetulla hinnalla oleva talolyhtymalli on laadultaan erittäin rustiikkinen ja siinä on normaalia enemmän pieniä epätäydellisyyksiä. Pinnassa näkyy mm. ”valumajälkiä”. Katso esimerkkikuva. Jokainen lyhty on uniikki ja valumajäljet ja muut epätäydellisyydet voivat poiketa kuvasta.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Kaunis hiekan värinen talolyhty. Tämä lyhty poikkeaa muista Ib Laursenin talolyhdyistä, sillä sen pinta on lasittamaton. Lasittamaton pinta on kauniin rustiikkinen ja tunnultaan karhea, keramiikkamateriaali on siinä näkyvillä sellaisenaan mattana ilman pinnoitetta. Talon katto ja ovi on lasitettu ruskeaksi. Sarjassa on kolme eri mallista talolyhtyä.

Tässä lyhdyssä on kolme ikkunaa. Sopii yksin erilaisiin asetelmiin tai muiden talolyhtyjen kanssa osaksi pientä kylää. Taloyhty on valmistettu keramiikasta. Lyhdyssä voi polttaa lämpökynttilää tai vaikka pieniä patterikäyttöisiä LED-valoja. Valo näkyy kauniisti lyhdyn ikkuna-aukoista.

Jokainen lyhty on viehättävästi hieman erilainen sävyltään ja viimeistelyltään.

Täältä löydät lisää ihania talolyhtyjä:
https://puutarhurinmaja.fi/tuote-osasto/koti/talolyhdyt/

Tein neljä esimerkkikuvaa miten tämä lyhty sopii muiden talolyhtyjen kanssa yhteen.

Talolyhty koko: syvyys 8 cm, leveys 11 cm ja korkeus 19 cm
Materiaali: Keramiikka

  1. Kikidi (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihastuttava ja kaunis. Rustiikkinen pinta plussaa, jotenkin vielä enemmän aidon talon näköinen kun katto on lasitettu ja seinät ei. Nopea toimitus myös aivan parasta

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here