-22%
(1 tuotearvio)

Talolyhty hiekka lasittamaton pinta – 2 ikkunaa HUOM! rustiikki-laatu, Ib Laursen

25,00 

HUOM! Tämä alennetulla hinnalla oleva talolyhtymalli on laadultaan erittäin rustiikkinen ja siinä on normaalia enemmän pieniä epätäydellisyyksiä. Pinnassa näkyy mm. ”valumajälkiä”. Katso esimerkkikuva. Jokainen lyhty on uniikki ja valumajäljet ja muut epätäydellisyydet voivat poiketa kuvasta.

Varastossa

Kaunis korkea ja kapea hiekan värinen talolyhty. Tämä lyhty poikkeaa muista Ib Laursenin talolyhdyistä, sillä sen pinta on lasittamaton. Lasittamaton pinta on kauniin rustiikkinen ja tunnultaan karhea, keramiikkamateriaali on siinä näkyvillä sellaisenaan mattana ilman pinnoitetta. Talon katto ja ovi on lasitettu ruskeaksi. Sarjassa on kolme eri mallista talolyhtyä.

Tässä lyhdyssä on neljä ikkunaa. Sopii yksin erilaisiin asetelmiin tai muiden talolyhtyjen kanssa osaksi pientä kylää. Taloyhty on valmistettu keramiikasta. Lyhdyssä voi polttaa lämpökynttilää tai vaikka pieniä patterikäyttöisiä LED-valoja. Valo näkyy kauniisti lyhdyn ikkuna-aukoista.

Jokainen lyhty on viehättävästi hieman erilainen sävyltään ja viimeistelyltään.

Täältä löydät lisää ihania talolyhtyjä:
https://puutarhurinmaja.fi/tuote-osasto/koti/talolyhdyt/

Tein kaksi esimerkkikuvaa siitä miten tämä lyhty sopii muiden talolyhtyjen kanssa yhteen.

Talolyhty koko: syvyys 7 cm, leveys 9 cm ja korkeus 26,5 cm
Materiaali: Keramiikka

  1. Anni (varmistettu kirjoittaja)

    Kaunis lyhty! Kuten kuvistakin näkyy, on hieman isompaa kokoa ovien ja ikkunoiden puolesta verrattuna muihin ib Laursenin talolyhtyihin. Toisten rustiikkisten talolyhtyjen kanssa aivan ihana setti!

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here