Search
(2 tuotearviota)

Sundancer puutarhahattu niskasuojalla ametisti UPF 50+, Sunday Afternoons

58,90 

Ihana hyvin suojaava aurinkohattu.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:Kaunis ja käytännöllinen hellehattu niskasuojalla. Hatussa on upea leveä lieri. Upea punavioletti ametistin väri. Laadukkaasta tiheäänkudotusta kankaasta valmistettu hattu on mukavan kevyt. Tämä on täydellinen auringolta suojaava kesähattu puutarhatöihin! Hatun laskostettu niskasuoja on tarpeeksi pitkä ja suojaa hyvin niskaa palamiselta. Hattu on myös vedenpitävä, joten se sopii aurinkoisten päivien lisäksi sadehatuksi.

Hattu istuu päähän mukavasti ja sen kokoa voi säätää takana olevalla säätöhihnalla. Hatussa on myös aukko ponihännälle. Kaikissa kalifornialaisen Sunday Afternoonin kesähatuissa on aurinkosuoja. Tässä hellehatussa on korkein suoja UPF 50+. Hatussa on säädettävä leukahihna, joten hatun päästä karkaamista ei tarvitse pelätä tuulisempanakaan päivänä. Hihnan voi asettaa piiloon pään taakse tai hatun sisään jos sitä ei halua käyttää lean alla. Hatun sisällä on hikinauha. Hatun lierin leveys on noin 11,5 cm ja niskasuojan pituus 19 cm. Saatavana myös muita värivaihtoehtoja.

HUOM! Tämä hattu on päätuotekuvan värinen (punavioletti). Kuvissa on myös muun värisiä saman mallisia hattuja.

Koko: säädettävä, pään ympärys 54,5-61 cm (S-L)
Materiaali: polyamidi
Paino: 82 g
Hoito: käsinpesu

  1. Ei lainkaan puutarhuri (varmistettu kirjoittaja)

    Etsin pidempään hellehattua, joka suojaisi hyvin myös niskan ja kaulan aluetta. Toiveeni oli myös, että hattu sopii muidenkin kuin urheiluvaatteiden kanssa. Hattu tuli perille muutamassa päivässä, vaikka tilasin sen viikonloppuna. Puutarhurin maja piti minut hyvin tilanteen tasalla toimituksen ajan. Hattu on mukava ja kevyt pitää ja se suojaa hyvin auringolta. Hattu miellyttää minua paitsi toimivuudeltaan myös suunnittelultaan ja ulkonäöltään. Onnistunut hankinta, jolla tulee olemaan runsaasti käyttöä 🙂

  2. Siirtolapuutarhuri (varmistettu kirjoittaja)

    Ihan huippu hattu puutarhahommiin. Niin kevyt, ettei edes muista hatun olevan päässä. Hyvä jäykkä lieri, joka ei lerpsahda näköesteeksi. Hyvä suoja myös sateella. Toimitus oli nopea.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here