Search
(2 tuotearviota)

Sol Seeker hellehattu Sea Glass vaalean sinivihreä koko: M, Sunday Afternoons

48,90 

Varastossa

SKU PR/06311 Osastot , , Avainsana

Todella viehättävä hellehattu kivoilla yksityiskohdilla. Vaalean sinivihreän sävyinen hattu on valmistettu paperinarusta ja polyesterinarusta. Hatun pinta on kauniin monivärinen, siinä on sekoitettuna vaaleaa oljen väriä sekä vaaleanvihreää ja sinistä. Värin yleisvaikutelma on vaalea. Hatun lieri on juuri sopivan leveä, se antaa suojaa auringolta mutta ei haittaa näkemistä ja tekemistä. Lieri ei ole jäykkä, vaan se laskeutuu kauniisti. Hatun materiaali on pehmeää ja napakkaa. Tämä on täydellinen kesähattu otettavaksi mukaan myös lomamatkalle! Hattu pakkautuu hienosti pieneen tilaan ja palautuu kauniisti alkuperäiseen muotoonsa. Monipuolinen hattu näyttää kauniilta kesämekon kanssa ja toimii yhtä hyvin myös vaikkapa rentoon shortsiasuun yhdistettynä.

Hattu istuu päähän mukavasti ja tukevasti. Kaikissa kalifornialaisen Sunday Afternoonin kesähatuissa on aurinkosuoja. Tässä hellehatussa on korkein suoja UPF 50+. Hattua kiertävät ohuet koristenauhat, joihon on pujotettu koristeeksi erilaisia kauniita valkoisia, vihreitä ja messinginvärisiä helmiä. Hatun sisällä on pehmeästä puuvillakankaasta valmistettu hikinauha, jonka sisällä kulkee nyöri. Nyörillä hatun kokoa voi hienosäätää itselleen sopivaksi. Hatun lierin leveys on noin 9 cm. Saatavana myös isompi koko ja muita värivaihtoehtoja.

Tähän hattuun on helppo ihastua! Sol Seeker hellehattu on myös puodin pitäjän oma suosikki verkkokaupan hellehattuvalikoimasta.

HUOM! Tämä hattu on päätuotekuvan värinen (vaaleanvihreä). Osa muista kuvista on eri värisistä hatuista. Helmet ja koristenauha ovat samanväriset kaikissa hatuissa. Videon hattu on vaalean sinivihreä.

Koko: pään ympärys 56-58 cm (M)
Materiaali: 50 % paperinaru 50% polyesterinaru
Paino: 156 g

  1. Teija

    Niin kaunis ja hyvin istuva hattu, lieri tarpeeksi leveä suojatakseen auringolta.

  2. Mirkku

    Ihana hattu, joka istuu hyvin päähän.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here