Search
-50%
(2 tuotearviota)

Sieni talolyhty koko: L

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää valikoimassamme.

Satumetsän tunnelmaa kotiin! Soman sienitalon ikkunoista loistaa valo, kun laitat sisälle tuikun.

Varasto loppu

Tämä sienitalo on tontun koti. Tonttu istuskelee punaisen sienen lakilla, joka on tietenkin sienitalon katto. Sienen sisälle voi laittaa lämpökynttilän, led-tuikun tai patterikäyttöisen valosarjan. Tonttu taitaakin olla kotona! Valo loistaa kauniisti sienitalon ikkunoista ja varressa olevista pienistä reistä.

Lyhdyn materiaali on keramiikka. Samassa sarjassa on kolme eri kokoista sienilyhtyä ja pieniä keramiikkatonttuja. Tämä lyhty on sarjan isoin lyhty. Todella viehättävä kolmen erikokoisen lyhdyn ryhmänä.  Lyhty toimitetaan kuvallisessa pahvisessa lahjalaatikossa. Tuikkulyhdyn ja muut saman sarjan hauskat tontut ja sienet on suunnitellut ruotsalainen Lena Qvick Ström.

Lyhty on suunniteltu sisäkäyttöön. Kestää ympäri vuoden esimerkiksi lasitetulla terassilla tai parvekkeella, mutta ihan taivasalla oloa lyhdyn lasitus ei kestä.

Täältä löydät sarjan muut tuotteet:
https://puutarhurinmaja.fi/tuote-osasto/tuotemerkit/naasgransgarden/

Koko: korkeus 21 cm
Materiaali: keramiikka

 1. Tuikku (varmistettu kirjoittaja)

  Täytti kaikki odotukset, ostin jokaista kokoa yhden. Ihanat yhdessä

  • Minna – Puutarhurin Maja

   Kiitos Tuikku arvostelustasi.

 2. Linda Kirjonen (varmistettu kirjoittaja)

  Hei, kestääkö lyhty sääoloja ulkona? Puutarhaan olisi tarkoitus laittaa. Kaunis ja hienoa keraamista työtä! Äitini ilahtui lahjasta!

  • Minna – Puutarhurin Maja

   Heippa! Sieni on kyllä tosi suloinen ja kynttilänvalo näkyy sieltä kauniisti. Kiva kuulla että äitisi piti lyhdystä. Lyhty on suunniteltu sisäkäyttöön. Kestää kyllä ympäri vuoden esimerkiksi lasitetulla terassilla tai parvekkeella, mutta ihan taivasalla oloa lyhdyn lasitus ei kestä.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here