Sulje
Search
Close this search box.

Oksasakset ja vyökotelo lahjapakkaus British Bloom, Burgon Ball

25,90 

Kaunis lahjasetti puutarhaharrastajalle. Burgon & Ballin “pocket pruner” oksasakset ovat näppärän kokoiset ja kulkevat mukana puutarhassa kauniissa British Bloom kuosisessa kotelossa. Kotelon takana on lenkki, josta sen voi kiinnittää vaikka vyöhön. Oksasaksien pituus on 17 cm ja ne leikkaavat oksia aina 1,5 cm halkaisijaan asti. Sopivat mm. paksuvartisten perennojen ja pienten pensaiden leikkaamiseen.

British Bloom kuosin Ihastuttavat daaliat ja pionit ovat kuin suoraan englantilaisesta puutarhasta.  Hehkeät pinkin ja violetin sävyissä kukkivat kukat tulevat upeasti esille syvän mustaa pohjaa vasten. British Bloom kuosin kukkien kuvat ovat peräisin RHS Lindseyn kirjaston vanhoista kukka- ja kasvikuvista.

Varasto loppu

Haluatko tietää kun tuotetta on jälleen saatavilla? Tilaa ilmoitus sähköpostiisi:SKU PR/01014 Osastot , , , Avainsana

Koko: oksasaksien pituus 17 cm
Lahjalaatikon koko: 23.5cm x 16.5cm x 2.5cm
Merkki:
Burgon & Ball

Englantilainen Burgon & Ball on tunnettu laadukkaista puutarhatyökaluistaan. Burgon & Ball perusti tehtaan Englannin Sheffieldiin vuonna 1730. Burgon & Ball valmistaa paitsi laadukkaita puutarhatyökaluja myös muita kauniita ja kekseliäitä tuotteita. Läheinen yhteistyö Royal Horticultural Societyn kanssa on tuottanut hienoja mallistoja, joista löytyy ihania lahjoja puutarhanhoitoa harrastavalle.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here