Sulje
Search
Close this search box.

Flora & Fauna puutarhakäsineet Koko: M, Burgon & Ball

29,90 

Burgon & Ballin hyvät ja kauniit puutarhakäsineet. Tosi mukavan tuntuiset kädessä. Hanskoissa on kestävä, pehmustettu kämmenpuoli sekä joustava likaa hylkivä päällipuoli. Hanskat voi myös pestä koneessa 30 °C. Näissä puutarhahanskoissa on kaunis Flora & Fauna -kuvitus. Kuosi on saanut inspiraationsa Royal Horticultural Societyn Lindleyn kirjaston historiallisista kasvitieteellisistä aarteista. Samalla ihanalla Flora & Fauna kuviolla on saatavana myös muita suloisia tuotteita.

Varastossa

Flora & Fauna puutarhakäsineet Koko: M, Burgon & Ball on lisätty toivelistallesi
Flora & Fauna puutarhakäsineet Koko: M, Burgon & Ball on lisätty toivelistallesi

Koko: M/L (7,5/8)
Materiaali: kuviollinen kangas: 95 % polyesteri ja 5 % elastaani, kämmenosa 60 % polyuretaani ja 40 % polyesteri, sormien välikangas: 90 % polyesteri ja 10 % elastaani.
Merkki: Burgon & Ball

Englantilainen Burgon & Ball on tunnettu laadukkaista puutarhatyökaluistaan. Burgon & Ball perusti tehtaan Englannin Sheffieldiin vuonna 1730. Burgon & Ball valmistaa paitsi laadukkaita puutarhatyökaluja myös muita kauniita ja kekseliäitä tuotteita. Läheinen yhteistyö Royal Horticultural Societyn kanssa on tuottanut hienoja mallistoja, joista löytyy ihania lahjoja puutarhanhoitoa harrastavalle.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Arvostele tuote

Kuvan suurin sallittu koko: 1 Mt. Sallitut liitetyypit: kuvatiedosto. Drop files here